Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Най-големите и забавни провали в кухята

10 Фев 2015, 17:00

хахахаха О не, чак толкова не мога да повярвам, че някой може да унищожи кухнята си, чак пожар да запалиш не мога да повярвам, трябва да ви забранят да готвите и изобщо да влизате в кухнята :)

10 Фев 2015, 17:06

За щастие не съм катастрофирала в кухнята но може би защото не готвя активно, а от време на време, все пак доста ме развеселихте и се моля нищо от това да не ми се случи :)

11 Фев 2015, 15:54

Anka написа:хахахаха О не, чак толкова не мога да повярвам, че някой може да унищожи кухнята си, чак пожар да запалиш не мога да повярвам, трябва да ви забранят да готвите и изобщо да влизате в кухнята :)

Трябва, но аз не се отказвам, сега по Коледа бях сложила един вестник в/у печката и покрай голямото готвене се запали, пожарите са ми запазена марка, може би е крайно време да си сложа пожарогасител в кухнята и 2-3 кофи с вода на стратегически места. :mrgreen:
А сега в събота съм сложила една тенджера с 1 пръст вода на дъното и не съм видяла и съм наляла олио и то като започна да пръска, за първи път бях благодарна, че печката ми е на терасата, защото пръскаше до тавана. :lol: :lol: :lol:

11 Фев 2015, 16:35

rabotnata pchela написа:Трябва, но аз не се отказвам, сега по Коледа бях сложила един вестник в/у печката и покрай голямото готвене се запали, пожарите са ми запазена марка, може би е крайно време да си сложа пожарогасител в кухнята и 2-3 кофи с вода на стратегически места. :mrgreen:
А сега в събота съм сложила една тенджера с 1 пръст вода на дъното и не съм видяла и съм наляла олио и то като започна да пръска, за първи път бях благодарна, че печката ми е на терасата, защото пръскаше до тавана. :lol: :lol: :lol:

Ако си намеря жена като теб определено няма да бързам с ремонта на кухнята, поне до развода ни. :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: Истинско бедствие!

12 Фев 2015, 12:38

rabotnata pchela написа:Трябва, но аз не се отказвам, сега по Коледа бях сложила един вестник в/у печката и покрай голямото готвене се запали, пожарите са ми запазена марка, може би е крайно време да си сложа пожарогасител в кухнята и 2-3 кофи с вода на стратегически места. :mrgreen:

Ти наистина си като бедствие! :))) Но пък със сигурност ти е забавно в кухнята ;)

13 Фев 2015, 17:49

Аз не се провалям, случвало се е да загоря някоя манджа, но никога фатално, а да запаля нещо - абсурд! :shock:

15 Фев 2015, 08:51

СЪс сигурност всеки поне веднъж се е провалял в кухнята! Последно за рождения ден на съпруга ми, искаше да черпи на работа с фунийки, по всички закони, изгорих част от фунийките, а крема им вътре загоря по тенджерата. :? А не е като да не съм ги правила тези фунийки поне 5 пъти преди това в абсолютно добро състояние. Сега се притеснявам за рождения ден на детето дали ще се справя с готвенето. :lol:

15 Фев 2015, 10:54

Всички сме се проваляли, но и аз мисля, че има зависимост между това, колко важни гости чакаме и това, колко силно ще се провалим в кухнята :)

18 Фев 2015, 17:53

Случвало ми се е да варя картофи - докато не се окаже, че вече ги пека, хахаха много често забравям, че варя и водата свършва, така ми се е случвало да забравя и яйца, но те поне гърмят, чуват се хехехе :)

27 Мар 2015, 15:11

Затова кухнята трябва да е на близо до стаята с компютъра :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6