Козметични терапии против стареене

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Козметични терапии против стареене

Мнениеот Gorica23 » 02 Юни 2016, 14:49

Повечето звезди не се славят с добър характер, а точно обратното, но това не им пречи да изглеждат страхотно...
Трябват си грижи, процедури... Всъщност големият интерес към тях ги стимулира да се поддържат. Терапиите са достъпни за всеки стига да имаме желание.
Gorica23

Мнениеот Leonora » 03 Юни 2016, 11:52

Човек си мисли, че всички тези модерни терапии са излишни лиготии за определен тип хора само, докато не му дойде до главата. Аз съм споделяла, че имах проблем с кожата миналата есен и месеци наред беше една вяла такава, колкото и да се подхранвах с витамини и кремове. Накрая се реших да направя мезотерапия и сега си ми е нормална и свежа.
Аватар
Leonora

Мнениеот Lisandra » 03 Юни 2016, 16:04

Leonora написа:Човек си мисли, че всички тези модерни терапии са излишни лиготии за определен тип хора само, докато не му дойде до главата. Аз съм споделяла, че имах проблем с кожата миналата есен и месеци наред беше една вяла такава, колкото и да се подхранвах с витамини и кремове. Накрая се реших да направя мезотерапия и сега си ми е нормална и свежа.

Какъв тип мезотерапия прави? Напоследък чета, че имала много широко приложение, и целулита преборвала, което ми е болна тема в момента... :evil:
Lisandra

Мнениеот Lyomi » 06 Юни 2016, 13:35

Не мисля, че външен вид и излъчване са едно и също нещо. Иначе колкото до процедурите, защо да не си направи човек, когато наистина има нужда и това ще му помогне да изглежда добре, свеж и здрав?
Lyomi

Мнениеот Pacienti » 06 Юни 2016, 15:28

Lyomi написа:Не мисля, че външен вид и излъчване са едно и също нещо. Иначе колкото до процедурите, защо да не си направи човек, когато наистина има нужда и това ще му помогне да изглежда добре, свеж и здрав?

Разбира се, не са едно и също нещо, но са свързани. Когато изглеждам добре, се чувствам добре и излъчването ми се променя. Да не говорим как се променя излъчването на човек, който е имал проблем, примерно с акне и след като се е излекувал...
Pacienti

Мнениеот Leonora » 07 Юни 2016, 10:18

Lisandra написа:
Leonora написа:Човек си мисли, че всички тези модерни терапии са излишни лиготии за определен тип хора само, докато не му дойде до главата. Аз съм споделяла, че имах проблем с кожата миналата есен и месеци наред беше една вяла такава, колкото и да се подхранвах с витамини и кремове. Накрая се реших да направя мезотерапия и сега си ми е нормална и свежа.

Какъв тип мезотерапия прави? Напоследък чета, че имала много широко приложение, и целулита преборвала, което ми е болна тема в момента... :evil:

На лице. Онази, около която се суетях преди месеци в друга тема. Много ми беше повяхнала кожата и бях решила, че ще правя колагенова мезотерапия. Но при прегледа се оказа, че за мен подходящата е хиалуроновата и наистина нещата се оправиха.
За целулит и аз знам, че е доста ефективна, но лично аз нямам опит с такава.
Аватар
Leonora

Мнениеот annamaria » 07 Юни 2016, 11:56

да, много хора правят вече мезотерапии за различни неща. ето за предназначената точно за целулит http://www.drkaliasheva.com/services/me ... a-tselulit . от това, което виждам, в състава има неща като л-карнитин, които подпомагат горенето на мазнини.
ако някой е пробвал, нека да сподели, че и на мен ми е интересно дали действа?
annamaria

Мнениеот Lisandra » 07 Юни 2016, 15:23

annamaria написа:да, много хора правят вече мезотерапии за различни неща. ето за предназначената точно за целулит http://www.drkaliasheva.com/services/me ... a-tselulit . от това, което виждам, в състава има неща като л-карнитин, които подпомагат горенето на мазнини.
ако някой е пробвал, нека да сподели, че и на мен ми е интересно дали действа?

Препоръчват от 4 до 6 процедури, по една на седмица, но ми е любопитно дали можеш да отидеш на море след процедура? :roll:
Lisandra

Мнениеот Doktoricata » 08 Юни 2016, 16:42

Lisandra, кога планувате почивката, ако е през юли - август още имаш време да си бомба за морето... :grin:
Doktoricata

Мнениеот annamaria » 09 Юни 2016, 10:57

не виждам защо да пречи да ходиш на море. те сезонните терапии нали са тези, дето трябва да се пазиш от слънце и пигментация. както при пилингите. но мезотерапията работи под повърхността на кожата.
annamaria

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим