Козметични терапии против стареене

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Козметични терапии против стареене

Мнениеот renetka » 13 Юни 2016, 16:37

Че то, ако не идеш на море след антицелулитната, да покажеш резултата, кога? :)))
А какво ще рече за "депресии по кожата". Как така депресия на кожа?
renetka

Мнениеот nefertiti » 14 Юни 2016, 10:54

renetka написа:Че то, ако не идеш на море след антицелулитната, да покажеш резултата, кога? :)))

Хехе, не е за емоционалното състояние на кожата :)) в случая значи неравности, вдъбнатини и бабуни, начина по който изглежда целулита.
Но като се замисля, когато е в повече, май вярно е в състояние ни депресира :))
nefertiti

Мнениеот zheleva212 » 16 Юни 2016, 16:10

nefertiti написа:
renetka написа:Че то, ако не идеш на море след антицелулитната, да покажеш резултата, кога? :)))

Хехе, не е за емоционалното състояние на кожата :)) в случая значи неравности, вдъбнатини и бабуни, начина по който изглежда целулита.
Но като се замисля, когато е в повече, май вярно е в състояние ни депресира :))

И още как :evil: ! На някои не им пука или успешно прикриват, че не им пука, но други не смеят да се съблекат.
zheleva212

Мнениеот Gorica23 » 16 Юни 2016, 16:54

Принципно след никоя процедура не е хубаво веднага да се излагаш на пряка слънчева светлина, има период на пазене, примерно ходиш на плаж сутрин и привечер, когато слънцето не е силно.
Че целулита води до депресия, спор няма, по плажовете е пълно с момичета дето само се увиват със шалове, даже продават и такива бански с полички.
Gorica23

Мнениеот franky » 17 Юни 2016, 09:27

Младите момичета не би трябвало да имат целулит, а много такива забелязвам, че имат. Гледаш ги слаби, добре сложени, но кожата им с целулит.
franky

Мнениеот Lisandra » 17 Юни 2016, 14:20

Младите се хранят нередовно и ядът боклуци, виждала съм и момчета с целулит, но са с наднормено тегло. При мен се получава от липса на движение в зимния период, няма как, качила съм някое и друго килце. На море плануваме юли да ходим, ще си направя консултация да видя специалиста какво ще каже. :roll:
Lisandra

Мнениеот nefertiti » 20 Юни 2016, 10:36

Така е, за целулита няма възраст. И е истина, че зависи и от храненето, всички тези наситени мазнини, които са в почти всичко купешко, води и до по-лесно затлъставане и до целулит, дори при деца.
Тези бански с поличките и аз ги забелязвам, че са доста популярни напоследък. Но си мислех, че е мода :) - даже и във водата влизат с тях!
nefertiti

Мнениеот annydance » 20 Юни 2016, 11:50

Храната и пиенето на много течности - това са първите предпоставки за избягване или поне намаляване на целулита. Не знам дали при вече появил се може да се възстанови кожата, ако се спазват тези правила и е още в началото.
annydance

Мнениеот Lisandra » 20 Юни 2016, 15:29

annydance написа:Храната и пиенето на много течности - това са първите предпоставки за избягване или поне намаляване на целулита. Не знам дали при вече появил се може да се възстанови кожата, ако се спазват тези правила и е още в началото.

Пия вода и внимавам с какво се храня, наблягам повече на плодове и зеленчуци, даже се мазах с антицелулитни кремове, ефект не виждам, движението ми е малко, утре съм на консултация, ще видим какво ще ми препоръчат.
Lisandra

Мнениеот Lisica » 20 Юни 2016, 15:34

И аз съм се борила с целулита, това нещо побеждаване няма, много трудно може да се отървеш от него. Да успееш да стопиш точно този тънък слой мазнини е доста трудно. Знам, че чай от корен на глухарче помага за изгарянето на мазнините :)
Аватар
Lisica

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим