Козметични терапии против стареене

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Козметични терапии против стареене

Мнениеот Yarost » 21 Юни 2016, 11:20

Lisica написа:И аз съм се борила с целулита, това нещо побеждаване няма, много трудно може да се отървеш от него. Да успееш да стопиш точно този тънък слой мазнини е доста трудно. Знам, че чай от корен на глухарче помага за изгарянето на мазнините :)

Точно това доизчистване на този тънък слой се прави с редовни масажи с атницелулитни масла. Чай не знам как би ти помогнало, но едно хубаво раздвижване на кръвта и да ти втрият директно каквото трябва в кожата на проблемните места, има доста повече ефект.
Yarost

Мнениеот Ваня Стойчева » 21 Юни 2016, 12:43

Сега и аз съм решила преди морето да се сложа малко в ред и ходя на антицелулитни масажи. :) Наистина ем ного приятно, а и ефект се надявам съвсем скоро да видя, сега ми е втора седмица, в която ходя и вече съм минала 2 масажа. :)
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот Gorica23 » 21 Юни 2016, 16:17

Масажите вършат страхотна работа когато са съчетани с мезотерапия против целулит. На колежка бедрата и са станали като на модел, въпреки че не е слаба, много съм впечатлена.
Gorica23

Мнениеот klara » 21 Юни 2016, 17:13

Постоянно слушам за тази мезотерапия. Тя ще излезе универсален метод за всичко. Толкова ли голям ефект има?
klara

Мнениеот annamaria » 22 Юни 2016, 10:27

klara написа:Постоянно слушам за тази мезотерапия. Тя ще излезе универсален метод за всичко. Толкова ли голям ефект има?

доста подръжници има, понеже е нехирургичен метод и действа бързо. до колкото знам се използва не само за естетически процедури. прилагат я и в медицината за третиране на болки и на някои болести.
annamaria

Мнениеот niya_mazova » 22 Юни 2016, 10:33

Щом са доволни хората и още повече, че не е хирургичен метод, ще има поддръжници. Да са живи и здрави тези, които са я измислили :lol: .
niya_mazova

Мнениеот Lisandra » 22 Юни 2016, 17:15

Има защо да се говори за нея, бях на консултация и лекарката ми каза, че на този етап при мен не е задължителна. Да наблегна на спорта, да внимавам с храната и след морето да видим какво е състоянието на целулита, вдигна ми самочувствието. :grin:
Lisandra

Мнениеот Rali_hr » 23 Юни 2016, 11:00

Lisandra написа:Има защо да се говори за нея, бях на консултация и лекарката ми каза, че на този етап при мен не е задължителна. Да наблегна на спорта, да внимавам с храната и след морето да видим какво е състоянието на целулита, вдигна ми самочувствието. :grin:

Ехе, викаш не е толкова зле положението, колкото си си мислила! :)
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Gorica23 » 23 Юни 2016, 14:33

Lisandra, друго си е да ти го каже специалист, има логика, и при мен морето влияе положително, вълните направо разбиват целулита, проблема е докато се отпусна, сещате се първия ден на плажа си мисля, че всички ме зяпат...
Gorica23

Мнениеот red_eyes » 24 Юни 2016, 10:06

Gorica23 написа:Lisandra, друго си е да ти го каже специалист, има логика, и при мен морето влияе положително, вълните направо разбиват целулита, проблема е докато се отпусна, сещате се първия ден на плажа си мисля, че всички ме зяпат...

Те може да те зяпат по друга причина, обратна на тази, която си мислиш :lol: . Всички сме хора, всеки си има по нещо, за което да се притеснява, но това не означава, че трябва да се крием и да не се показваме пред хората щото щели да приказват.
Аватар
red_eyes

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим