Сауна - ползи, мнение, препоръки

Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.

Re: Каква е истината - полезна или вредна е сауната?

Мнениеот Lisandra » 20 Юни 2016, 17:43

Gold написа:Или пък чаша шампанско :wink: бая шикозно звучи!

В коя сауна ти сервират шампанско :roll: , то ще заври.
Lisandra

Re: Глезите ли се със SPA в следработно време?

Мнениеот Ваня Стойчева » 21 Юни 2016, 12:46

Да не забравяме, че Спа-то си е свързано както с време, така и с финанси. ;) Не всеки може да си позволи чести посещания на спа,а на други места и рядко има подобни оферти. :( Трябва да се търсят домашни алтернативи.
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот Gorica23 » 21 Юни 2016, 16:24

Така е, трябват си финанси, но аз не пуша, а като изчисля колко пари се дават за цигари на месец... с чиста съвест си позволявам разкрасителни процедури! :)
Gorica23

Мнениеот Malina » 21 Юни 2016, 17:05

Gorica23 написа:Така е, трябват си финанси, но аз не пуша, а като изчисля колко пари се дават за цигари на месец... с чиста съвест си позволявам разкрасителни процедури! :)

В наши дни всичко го мерим в това, как другия пуши. :bored: Но пък всеки може да си харчи парите както прецени и намери за добре. Има и такива, които нито пушат, нито пият, нито имат за разкрасителни процедури. :)
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот annamaria » 22 Юни 2016, 10:39

съгласна съм, че всеки харчи парите си както прецени и намери за добре. ако съм в ситуация да трябва да избирам, лично аз, пред пиенето и пушенето бих предпочела много други неща.
annamaria

Мнениеот niya_mazova » 22 Юни 2016, 11:41

annamaria написа:съгласна съм, че всеки харчи парите си както прецени и намери за добре. ако съм в ситуация да трябва да избирам, лично аз, пред пиенето и пушенето бих предпочела много други неща.

Казваш го най-вероятно, защото не пиеш и не пушиш и този избор не стои пред теб. Пушачите по-скоро няма да си купят нещо за ядене, но за цигари винаги трябва да има :lol: . Аз може да нямам много пари, но бих предпочела да ги дам за нещо стойностно като театър, почивка или подобно, отколкото да се стискам и да ги пазя само за битовите неща. Все някой лев се намира и за удоволствие.
niya_mazova

Мнениеот Lisandra » 22 Юни 2016, 17:08

Според мен не трябва да се противопоставят нещата, ако човек има желание винаги ще намери начин да си достави удоволствие.
Lisandra

Мнениеот Neven498 » 23 Юни 2016, 10:20

niya_mazova Е нали за това става дума. Че човек отделя за онова, което му се иска най-много.
Аз също съм от тези, които отделят за разкрасителни неща, защото ми доставя удоволствие, помага ми да се чувствам добре, да имам самочувствие.
Заклетите пушачи да му мислят :)
Аватар
Neven498

Re: Каква е истината - полезна или вредна е сауната?

Мнениеот analizatorka » 23 Юни 2016, 18:23

Добре ли е да се пие нещо изобщо в самата сауна? Аз мисля, че не е препоръчително.
analizatorka

Мнениеот mamina » 24 Юни 2016, 10:50

За мен е погрешно да се стискаш и да не даваш пари за кино, разкрасителна процедура, нещо за хапване или за друго, което ти доставя удоволствие, защото един вид това са грешно хвърлени пари или нямаш много пари и това са последните неща, за които би платил. Има доста такива хора. Да не посмееш да си направиш кефа, както се казва, е доста подтискащо.
mamina

ПредишнаСледваща

Назад към Общи здравни теми