Носите ли прашки и мислите ли, могат ли да бъдат вредни?

Re: Носите ли прашки и мислите ли, могат ли да бъдат вредни?

Мнениеот PasDeDeux » 27 Мар 2015, 16:44

Gorica23 написа:
Daniela Damyanova написа:Преди време носех само прашки,но ми се появи здравословен проблем-хемороиди.Оказа се,че е от прашките.Лятото,когато се потиш трябва да се сменят много често.Спрях за известно време и всичко утихна без да се лекувам.Миналото лято обух веднъж,заради една рокля и само след около час,болките бяха непоносими еи така,изведнъж.На другия ден на лркар-виновни бяха прашките.Никога повече няма са сложа това чудо.

Да, неприятно, но логично, като се има предвид откъде минава тинката част. :)

До човек е! От 15 години нося прашки и не са ми се появявали хемороиди никога, как въобще вадите такива генерални заключения, не мога да ви се начудя! :shock:
PasDeDeux

Мнениеот kalinka-kuku » 27 Мар 2015, 16:47

И според мен е до човека, и по-скоро до нещо друго! :mrgreen:
Прашките не могат да образуват хемороиди за ден, особено зависи и от самата им кройка и т.н. :)
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот dinkog » 27 Мар 2015, 17:04

Не носете прашки бе жени, ние не държим толкова много на формата на бельото, повече ни вълнува дали е чисто или не. :mrgreen:
Аватар
dinkog

Мнениеот kauda » 16 Юли 2015, 14:07

dinkog написа:Не носете прашки бе жени, ние не държим толкова много на формата на бельото, повече ни вълнува дали е чисто или не. :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: Ужас, такива откровения ми идват направо в повече
Аватар
kauda

Мнениеот LaCoquine » 16 Юли 2015, 16:29

kauda написа:
dinkog написа:Не носете прашки бе жени, ние не държим толкова много на формата на бельото, повече ни вълнува дали е чисто или не. :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: Ужас, такива откровения ми идват направо в повече

Абе в повече идват, но по-често наистина това се изисква, но и формата се гледа, последните пъти това установявам :idea: :D
LaCoquine

Мнениеот LEILA » 17 Юли 2015, 14:51

Изключително много зависи от това дали си предразположен към хемороиди. А дали си слаб или по-пълен, също има значение, аз забелязах, че сега като отслабнах се чувствам доста по-добре с прашки, по-удобни са ми
LEILA

Мнениеот silver933 » 18 Юли 2015, 17:45

LEILA написа:Изключително много зависи от това дали си предразположен към хемороиди. А дали си слаб или по-пълен, също има значение, аз забелязах, че сега като отслабнах се чувствам доста по-добре с прашки, по-удобни са ми

От къде се разбира предразположен ли си към хемороиди не си ли, те се появяват по една или друга причина, от седенето по цял ден до аналния секс :)
Аватар
silver933

Мнениеот ivakos » 23 Юни 2016, 10:05

Здравейте !
Предпочитам да имам от всеки вид бельо. Прашки си намерих. Купих си от Тиара Галиано. Удобни са ми.
ivakos

Мнениеот Rali_hr » 23 Юни 2016, 10:55

на мен с прашки ми е много неудобно, а и мисля, че най-секси бельото определено не са те. :) За да се носи прашка, дупето трябва да е идеално оформено и стегнато. Това трудно става, иначе си стои едно увиснало и още по-зле, а като има бикини се оформя повече. :)
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Gorica23 » 23 Юни 2016, 16:19

И аз се чудя какъв е смисъла от прашките, има едни видове, дето е по-добре направо да си без бельо... :lol:
Gorica23

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски