Носите ли прашки и мислите ли, могат ли да бъдат вредни?

Re: Носите ли прашки и мислите ли, могат ли да бъдат вредни?

Мнениеот Jully » 23 Юни 2016, 16:26

Gorica23 написа:И аз се чудя какъв е смисъла от прашките, има едни видове, дето е по-добре направо да си без бельо... :lol:

А де! :) но с бели панталонки, сякаш е най-добре с прашки, макар че секси боксерки също биха свършили работа. :)
Аватар
Jully

Мнениеот Nightmare » 23 Юни 2016, 17:50

По-добре да използваш прашки, когато си с много прилепнали пола или панталон, защото е много грозно да ти се очертават гащите. И аз съм чувала, че са вредни заради възможна инфекция, но не ми се е случвало досега.
Nightmare

Мнениеот kauda » 18 Авг 2016, 15:42

Аз лично не обичам да нося прашки, да съм с дънки и прашки, или с пола и прашки - абсурд. Има толкова секси бельо, което е по-добро и изглежда много добре. Замислете се, едно дупе с целулит в прилепнал клин... по-добре да си с обикновени бикини, отколкото по целулит. :)
Аватар
kauda

Мнениеот pavleta » 18 Авг 2016, 16:03

За мен са страшно неудобно бельо, пробвах един-два пъти да нося, но само се изтормозих. От бикините също има такива, които са без ръбове и не им се очертават под дрехите.
pavleta

Мнениеот rabotnata pchela » 29 Авг 2016, 16:58

Бикините няма как да не се очертават, освен ако не са супер отпуснати, все има някакво очертание, но в много случаи може да е много секси:) Прашки и аз не обичам, това стои само на супер красиви дупета. :)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот fairy » 30 Авг 2016, 09:50

Има начин да не се очертават, има едни, които задната им част са дантелени. Или безшевното бельо. Има варианти.
fairy

Мнениеот kauda » 01 Ное 2016, 13:11

fairy написа:Има начин да не се очертават, има едни, които задната им част са дантелени. Или безшевното бельо. Има варианти.

Е нали безшевното бельо отново има край, именно той се вижда, а дантелените пък са още по-грозни, защото така пък се очертава дантела и прилича на целулит.. :mrgreen:
Аватар
kauda

Мнениеот red_eyes » 04 Ное 2016, 14:53

kauda написа:
fairy написа:Има начин да не се очертават, има едни, които задната им част са дантелени. Или безшевното бельо. Има варианти.

Е нали безшевното бельо отново има край, именно той се вижда, а дантелените пък са още по-грозни, защото така пък се очертава дантела и прилича на целулит.. :mrgreen:

Не ходим все в коприна, че да си личи чак дантеленото бельо и безшевното :lol: .
Аватар
red_eyes

Предишна

Назад към Приказки по женски