А, те звездите нямат стигане ! Ама не е инужно да се мъчим да ги догоним. Да си гледаме нашия живот и нашите възможности и да не се отказваме от хубавото в живота.
Съгласна съм с mamina. Наистина, на посещаването на спа и масажи, на намирането на начин за релакс и поддържащи/разкрасителни неща, трябва да се гледа като на част от старанието ни да сме физически и психически здрави. По-добре периодично да се заделят малко средства за такива неща, отколкото в последствие за лечение на проблеми.
analizatorka , не вътре а като излезнеш . Да се поразхладиш
Lisandra в сауна и аз не знам, но в самото спа, защо не. Когато бяхме в Сенс имаше специални детокс коктейли, които да си ги пиеш в релакс зоната около басейните. За шампанско не помня, но май също имаше.
Лятото като че ли повече сме предразположени и по-лесно даваме пари за разкрасителни процедури, за забавления изобщо за да се поглезим. Топлото време предразполага повече отколкото през зимата.
Взех си една оферта от Грабо, цял ден спа за някаква малка сума, близо до града на родителите ми, а и без друго мислим да ходим скоро, та мисля да оставя децата при бабата и да си почивам докато релаксирам. Никога не съм била на спа и ще ми е интересно какво преживяване е това, и как то се казва,дали си струва хваленето.
звучи страхотно! убедена съм, че няма да съжалиш и даже ще ти се прииска при първа възможност да повтаряш такива спа дни !!! а ние ще чакаме отзиви, и ти да разкажеш как е там!