Как да бъда отново жена в очите на съпруга ми?

Re: Как да бъда отново жена в очите на съпруга ми?

Мнениеот Leonora » 15 Юни 2016, 14:42

Или самомотивацията също. В крайна сметка, след барка, човек не губи идентичността си, че да прави всичко само заради другия. Особено по отношение на външния вид, поддържането, това дали ще прави една или друга процедура, корекция и тн. - трябва да е "как да бъда в собствените си очи", така ще го забелязват и другите.
Аватар
Leonora

Мнениеот zagrijena » 15 Юни 2016, 16:34

Да, по отношение на външния вид трябва да изхождаме от себе си. Оправдания от типа нямам време, много съм заета с къщата и децата са извинения да не предприемаш нищо. Не е нужно да си винаги като манекенка, но някакъв вид поне да имаш и да се отличава с нещомакар и дребно, стила ти.
zagrijena

Мнениеот Pipilota » 16 Юни 2016, 10:30

Много сте прави, че е важен външния вид. Не може да се запускаме, никакви оправдания не бива да бъдат приемани. Много жени се забравят, като станат майки и после просто минават с оправданието "аз съм раждала", ами не са били единствените раждали.
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот m0n4eto » 28 Юни 2016, 09:55

има жени, които използват раждането и липсата на време в ежедневието, като оправдание за неполагането на нормални грижи за себе си. но в действителност двете неща не би трябвало да несъвместими. да поставиш хидратиращ крем, лек грим - отнема 10 мин. да отидеш да си направиш подмладяваща терапия отнема общо няколко часа и то еднократно. да внимаваш какво ядеш не отнема време, а просто се планират покупките..
Аватар
m0n4eto

Мнениеот pavleta » 28 Юни 2016, 10:01

Грижите за външния вид са ясни, но трябва си и специално отношение. Да изненадаш съпруга си със секси бельо също не е за подценяване :wink: . Веднага ще му припомни за какво иде реч :grin: .
pavleta

Мнениеот Yarost » 29 Юни 2016, 10:01

pavleta написа:Грижите за външния вид са ясни, но трябва си и специално отношение. Да изненадаш съпруга си със секси бельо също не е за подценяване :wink: . Веднага ще му припомни за какво иде реч :grin: .

Луксозна опаковка на красив подарък :wink:
Yarost

Мнениеот Snejna » 29 Юни 2016, 11:45

Yarost написа:
pavleta написа:Грижите за външния вид са ясни, но трябва си и специално отношение. Да изненадаш съпруга си със секси бельо също не е за подценяване :wink: . Веднага ще му припомни за какво иде реч :grin: .

Луксозна опаковка на красив подарък :wink:

О, да. Мъжете си падат по еротични и палави жени. :)
Аватар
Snejna

Мнениеот Pacienti » 04 Юли 2016, 16:44

Съвкупност от много неща е да запазиш тръпката през годините. В това отношение жените сме малко онеправдани, при мъжете шбембенцето и бръчките се приемат за възмажаване, докато при жените за остаряване. Обаче и аз не приемам запусналите се жени, които приемат половинката си за даденост и като се обърне каруцата започват да се вайкат.
Pacienti

Мнениеот Локумът » 04 Юли 2016, 16:48

Pacienti написа:Съвкупност от много неща е да запазиш тръпката през годините. В това отношение жените сме малко онеправдани, при мъжете шбембенцето и бръчките се приемат за възмажаване, докато при жените за остаряване. Обаче и аз не приемам запусналите се жени, които приемат половинката си за даденост и като се обърне каруцата започват да се вайкат.

Обясни им! Тва космите, тва мръсните коси, ай моля ви се ! Не става въпрос за стрии при раждането, или ако си понапълняла, ама малко интимна, лична и всякакъв вид хигиена си от значение. :)
Аватар
Локумът

Мнениеот Yarost » 05 Юли 2016, 10:06

Това с личната хигиена не е свързано с поддържането, а с навиците (и важи и при мъжете).
Yarost

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски