Защо да ползвам мляко за след слънце?

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Защо да ползвам мляко за след слънце?

Мнениеот analizatorka » 07 Юли 2016, 14:44

Anka написа:Гледах една идея да се замрази сок от алое във форми от лед, после с "ледчето" да се маже кожата. :) Тази година мисля да пробвам за след слънце. :)

Няма ли да лепнеш после така? Сокът от алое не лепне ли?
analizatorka

Мнениеот Malina » 07 Юли 2016, 14:50

Anka написа:Гледах една идея да се замрази сок от алое във форми от лед, после с "ледчето" да се маже кожата. :) Тази година мисля да пробвам за след слънце. :)

Това ми харесва, наистина ще е голямо охлаждане и истински кеф, особено ако кожата не е "изгарящо" болезнена и гореща. :)
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот Lyomi » 08 Юли 2016, 11:04

Мисля, че точно децата имат най-голяма нужда от лосиони за след слънце. Тях не можеш да ги вържеш да стоят под чадъра - играят си на пясъка или постоянно са във водата. Съдя по себе си :lol: като бях по-малка. Колкото и да ги мажеш със слънцезащитни лосиони, повече се излагат на слънцето и майка ми винаги като се приберем от плажа ме е мазала с такива продукти, които ми помагат с паренето и зачервяванията.
Lyomi

Мнениеот Ваня Стойчева » 08 Юли 2016, 14:09

То и под чадъра може да не се пазиш толкова много. Изобщо е много полезно да се ползват подобен тип мазила, полезно е за самата кожа.
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот kauda » 08 Юли 2016, 15:30

По-важно е да ползваме и слънцезащита, а не да се мажем с някакви кремчета от типа на Олио за почерняване и после да се чудим, защо сме на тоя хал..
Аватар
kauda

Мнениеот Leonora » 11 Юли 2016, 09:55

Бе хубаво си е човек да хване тенче на море, ама да не изгаря преди това и добро подхранване на кожата след това..
На лицето обаче силно мазане и много защита. Не само на плажа, а цяло лято, където и да се намираш. Че там излагането само проблеми докарва и лесно състарява... (казвам го като препатила)
Аватар
Leonora

Мнениеот balsam » 11 Юли 2016, 10:03

Нямам навика да се мажа по лицето със слънцезащитен. Само като съм на плаж тогава го ползвам, иначе не. Явно трябва да си го набия в главата и да започна да се мажа. Но за чадъра е заблуда, че предпазва, пак си преминават лъчите.
balsam

Мнениеот Mon_ton » 13 Юли 2016, 16:21

Аз се мажа преди всяко излизане с Бочко, съвсем обикновено кремче, но съм доволна. Кожата на лицето ми не изгаря и наистина е подхранена и жизнена, не се лющи и не се дехидратира.
Аватар
Mon_ton

Мнениеот mimeto90 » 13 Юли 2016, 16:52

Mon_ton написа:Аз се мажа преди всяко излизане с Бочко, съвсем обикновено кремче, но съм доволна. Кожата на лицето ми не изгаря и наистина е подхранена и жизнена, не се лющи и не се дехидратира.

Защитният крем на Бочко наистина е добър, изобщо всичките им продукти са хубави. Ползвам ги повече, отколкото племенника ми :lol: .
mimeto90

Мнениеот asdddwww » 15 Юли 2016, 14:29

Mon_ton написа:Аз се мажа преди всяко излизане с Бочко, съвсем обикновено кремче, но съм доволна. Кожата на лицето ми не изгаря и наистина е подхранена и жизнена, не се лющи и не се дехидратира.

Ако го смениш с някой покачествен ще си по-доволна със сигурност, а и за лицето може да си вземеш някой скъп, той и без друго ще е доста пестелив :wink:
Аватар
asdddwww

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим