nefertiti написа:Е то има разлика между бакалийките със собсвени продукти и дребните магазини под блоковете, които пазаруват на едро , може би дори и веригите , и ти пускат после същото, но по-скъпо.
Практиката обикновено е такава

nefertiti написа:Е то има разлика между бакалийките със собсвени продукти и дребните магазини под блоковете, които пазаруват на едро , може би дори и веригите , и ти пускат после същото, но по-скъпо.
mangusta написа:nefertiti написа:Е то има разлика между бакалийките със собсвени продукти и дребните магазини под блоковете, които пазаруват на едро , може би дори и веригите , и ти пускат после същото, но по-скъпо.
Практиката обикновено е такава. Колко често съм виждала собствениците на магазинчетата около нас в Метро
. То и от къде ли да си зареждат магазините?
Neven498 написа:Те обикновено продават по-скъпо от редовната, не само заради самата оферта. Но да, спестява ти разкарването напред назад. Лошото е обаче, ако искат да ти пробутат залежали неща и с минал срок на годност.
Bambaa написа:Малките магазинчета имат и друго предимство. Аз пазарувам всеки ден от това, което е близко до нас и вече се познавам с продавачката. Тя често ми препоръчва някой продукт или ме предупреждава да не взимам от дадено нещо. В големите вериги няма как да стане това.
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта