Целулит - как да се преборим с целулита - домашни рецепти и съвети

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Възможно ли е целулитът да бъде предотвратен?

Мнениеот Lyomi » 23 Яну 2015, 11:43

mix_twix написа:Все съм си мислил, че масажите помагат, а някои твърдят, че шляпането помага, не знам само това да не да се окаже някой фетиш... :roll: :lol:

Ами те антицелулитните масажите са си шляпане :D :D дори и синини оставят :idea: имах една позната, която беше близка с треньорката си по тае бо и я караше след тренировка да я рита в краката, за да може да премахне целулита, вместо да ходи на масажи и да ти кажа ходеше насинена като след масаж, но и си имаше очаквания ефект :idea: :idea: :mrgreen:
Lyomi

Мнениеот Ваня Стойчева » 23 Яну 2015, 11:57

Не ми се вярва, че след такива пошляпвания може да се махне целулита, изненадващо. По-безопасни и по-безболезнени начини наистина ли няма? :roll:
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот rabotnata pchela » 23 Яну 2015, 12:19

Lyomi написа:
mix_twix написа:Все съм си мислил, че масажите помагат, а някои твърдят, че шляпането помага, не знам само това да не да се окаже някой фетиш... :roll: :lol:

Ами те антицелулитните масажите са си шляпане :D :D дори и синини оставят :idea: имах една позната, която беше близка с треньорката си по тае бо и я караше след тренировка да я рита в краката, за да може да премахне целулита, вместо да ходи на масажи и да ти кажа ходеше насинена като след масаж, но и си имаше очаквания ефект :idea: :idea: :mrgreen:

Значи за първи път за нещо да стигна до извода, че Камен Донев е в грешка! В този случай боят разгражда, а не изгражда! :lol: :lol: :lol:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Loreyn » 23 Яну 2015, 12:22

Ваня Стойчева написа:Не ми се вярва, че след такива пошляпвания може да се махне целулита, изненадващо. По-безопасни и по-безболезнени начини наистина ли няма? :roll:

За съжаление няма, масажът е доста болезнен и за масажирания, и за масажиста :|
Loreyn

Мнениеот Slavena » 23 Яну 2015, 12:36

Аз съм се примирила вече с моя целулит, сякаш не е чак страшно много и мога да го преживея, а и не го показвам много много :))
Slavena

Мнениеот Rali_hr » 29 Яну 2015, 14:52

Пък най-добре ако имаше магическо хапче да го изпием и да се събудим 55кг. с идеална фигура и размери!!! Без стрии, бръчки, целулит... еххх :) Та според мен не можем да се спасим от тази гад! :(
Аватар
Rali_hr

Мнениеот rose_92 » 30 Яну 2015, 01:37

Аз мисля, че не толкова тичането ами по-скоро качването по стълби, карането на колело, кляканията биха спомогнали за справянето с целулита - ама трябва упоритост. :) В този сайт съм мяркала доста полезни статии по тази тема - разровете се, може нещо да помогне. ;)
rose_92

Мнениеот Pipilota » 30 Яну 2015, 10:34

Хохохоу, де това щастие? :) Според мен може да бъде предотвратен, да, когато се стараеш да тренираш и внимаваш да не ти се натрупат нови сланинки :)
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Как да залича вече появили се стрии?

Мнениеот Anka » 18 Юли 2016, 15:02

Имам стрии, които са на много неприятни места - на сгъвките на лакътя и на колената, пак на сгъвките. Личат си с всякакви дрехи и не знам как мога да ги залича. Знам, че новопоявилите се червени стрии могат да се махнат, но аз нямам такива и никога не съм имала, а имам белички почти прозрачни. :roll:
С какви процедури или с кремове могат да се заличат, поне малко? :roll:
Аватар
Anka

Re: Как да залича вече появили се стрии?

Мнениеот gabinka_80 » 18 Юли 2016, 15:59

Когато бях бреманна се мазах със зехтин против стрии и имаше ефект, нямам почти никъде по тялото, само малко по дупето. Можеш сега да пробваш Avon имат крем против стрии и знам, че има много добър ефект.
gabinka_80

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим