Мъжът ми ме тормози че съм дебела и не се поддържам

Re: Мъжът ми ме тормози че съм дебела и не се поддържам

Мнениеот julianne » 18 Юли 2016, 09:41

Колкото и да ти се струва, че нямаш изход в момента, не е така. Изход винаги има и може да се намери. Аз също се присъединявам към горното мнение, че не трябва да позволяваш да ти оказва натиск и да се държи по този начин. Със сигурност ще изхабиш много нерви, но отстоявай себе си. Не си в завидна позиция - в чужбина, сама от роднини и приятели. Нямаш ли хора, на които можеш да разчиташ там, които да ти помогнат с работа или по друг начин? Трябва да имаш някакви доходи, които да ти позволят да си по-малко зависима от него и да добиеш така увереност, че можеш да се справиш.
julianne

Мнениеот Kaya » 18 Юли 2016, 12:39

С малко дете сигурно и там е трудно да се намери работа, особено с такъв властен мъж, предполагам, че и ревнува много... :roll: Не знам как намираш сили да живееш в такова положение. :( В такива случаи най-лошото е, че няма съвет, който да работи, освен да стискаш зъби и да мислиш за варианти за раздяла. Ако не държиш да продължаваш да живееш в чужбина, може да се приберете тук и да си намериш работа, било и то фективно да бъдат доказани някакви доходи тук, което да ти е от полза при съдебно решение.
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Локумът » 18 Юли 2016, 15:34

46 тежиш колкото едно гергьовденско агне бе! То какво да те съветвам да му теглиш един, като не можеш, ама си помисли добре каква стратегия да си изградиш да се разкараш от там, ако живеете в правова държава и си наясно какво можеш и какво искаш, със сигурност може да се добереш до някоя организация, която да ви помогне, заради семеен тормоз. Добре е обаче да се подсигуриш със свидетели, няма начин вашите приятели да не ви обсъждат.
Аватар
Локумът

Мнениеот gabinka_80 » 18 Юли 2016, 15:43

Благодаря на всичко за подкрепата и това не е малко, като знаеш, че толкова хора ти пращат положителна енергия и ти помагат да се справиш, било и то със съвет или само с някоя мила дума. Надявам се да успея да премина през това изпитание, тези дни за щастие е в командировка и след последния скандал в петък, сега до неделя сме сами, което е наистина облекчение и да помисля за това, което ни предстои с дъщеря ни. :roll:
gabinka_80

Мнениеот roksana » 18 Юли 2016, 16:46

Мисли бързо, нямаш време да се бавиш. Трябва да го решиш тоя проблем, защото всичко рефлектира на здравето ти и те съсипва. А трябва да се грижиш за детето си. Не можеш да разчиташ, че мъжа ти ще си промени отношението, това непостоянство веднъж да се държи добре, два пъти зле говори, че ще продължава, докато си там.
roksana

Мнениеот Pipilota » 18 Юли 2016, 16:59

Направо не мога да повярвам, че такива истории се случват наистина и в наши дни! Знаем, че толкова много се държи на външния вид, но все си мислих, че ценностите са се променили малко или много и много хора са склонни да вярват повече в любовта! Няма лошо да си поддържан, но не и това да граничи с извратеното! Та той утре може и да ти посегне, само защото не си достатъчно секси според него! Бягай възможно най-далеч! :shock:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Mon_ton » 19 Юли 2016, 10:25

Имам дъщеричка почти на година и съм в такава дупка, че не е истина! Постоянно се чувствам грозна и отпусната и какво ли не! Не мога обаче да си представя, половинката ти вместо да те подкрепя в трудния период, докато детето расте, той да ти обяснява колко си отвратителна, а дори в твоя случай това не е истина!
Аватар
Mon_ton

Мнениеот fairy » 19 Юли 2016, 11:05

И аз преди няколко месеца родих и съм на светлинни години от твоите 46 кг, въпреки че започнах да правя упражнения и да съм на лека диета. Но човекът до нас от любов трябва да приема недостатъците ни и през трудните моменти и когато не сме в най-добрата си форма да ни оказва подкрепа или да ни покаже път, по който да се измъкнем от дупката. Но да ни обижда, психически да тормози с натяквания и да унижава е недопустимо. Който и да си го позволи спрямо друг човек, това показва тотално незачитане на личността и няма какво да се очаква хубаво от такъв индивид.
fairy

Мнениеот Jully » 19 Юли 2016, 12:14

Габи, мисля че твоят мъж сам има проблеми със себе си и това рефлектира върху теб. Явно има доста комплекси, които не знае къде трябва да избият. Опитай се, логично, до колкото можеш да изтърпиш, но гледай да се отървеш и аз не смятам, че такъв човек може да се промени.
Това е като тези, които те бият.., натякват ти, че вината е твоя, ти вярваш в това, пребиват те, а после ти носят по един букет за извинение...
Аватар
Jully

Мнениеот Monika_Spasova » 19 Юли 2016, 14:37

Аз да ви кажа не съм учудена, може би защото самата аз съм минала по подобен път. Имах един приятел, за който най-важното беше външния ни вид, и двамата почти постоянно бяхме на фитнес. Живеехме заедно, а всичките ни пари отиваха за различни добавки и фитнес карти, рядко се случваше дори да имахме пари за нормална и качествена храна, но протеините си редовно ги пиехме. Накрая, претърпят много сериозна контузия на рамото и месеци наред не можех да тренирам, при което съвсем очаквано, вече като се замисля, моят приятел започна да ми изневерява, а след това ме заряза, защото вечен е отговарях на неговите критерии за красота... Според него идеалната жена трябваше да е слаба, с перфектна форма. Случвало ми се е тайно от него да ям нещо забранено, дори и парченце шоколад, ходих на срещи с майка ми , за да ям. Представете си колко абсурдно звучи всичко... :banghead:
Най-трудно е обаче да успееш да осъзнаеш грешката, която допускаш и това да приключи. Сложното при теб е, че имате детенце, което ще утежни раздялата ви. :(
Аватар
Monika_Spasova

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски