Напитки за ускоряване на метаболизма?

Супер храни, здравословно пазаруване, качествени и полезни продукти, начин на хранене

Re: Напитки за ускоряване на метаболизма?

Мнениеот rabotnata pchela » 26 Юли 2016, 15:23

Кауда, лимон ти трябва. :) Това е нещото, което направо ги унищожава мазнините. Всеки ден по 2-3 лимона трябва да си "погълнала". Аз си ги правя на сок и така с вода и по цял ден това пия, в комбинация с изцеден сок от джинджифил. :)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Mon_ton » 26 Юли 2016, 16:20

Аз също пия вода с лимон и кърмя, не съм видялад а има проблеми с малката, разбира се в началото пих малки количества и постепенно увеличих. Както и гледах за пъпки и неразположения по детето!
Аватар
Mon_ton

Мнениеот analizatorka » 27 Юли 2016, 10:15

Попаднах на една рецепта на напитка за бавен метаболизъм и за регулиране на кръвното. Една ябълка се пасира и се залива с 500 мл вода. Добавя се 1 ч.л. канела. Пие се 30 минути преди ядене от сока. Аз съм решила да го пробвам, всеки знае за полезността на ябълките и канелата, а и ми звучи доста примамливо вкусно :smile: .
analizatorka

Мнениеот Pipilota » 16 Авг 2016, 12:19

analizatorka написа:Попаднах на една рецепта на напитка за бавен метаболизъм и за регулиране на кръвното. Една ябълка се пасира и се залива с 500 мл вода. Добавя се 1 ч.л. канела. Пие се 30 минути преди ядене от сока. Аз съм решила да го пробвам, всеки знае за полезността на ябълките и канелата, а и ми звучи доста примамливо вкусно :smile: .

как се пасира сурова ябълка, може би се настъргва? И колко от сока се изписа на веднъж? :roll:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Lollipop » 17 Авг 2016, 16:06

А да си го казваме направо. Ходенето до тоалетната фактор ли е за метаболизма или няма нищо общо> Аз имам, явно, адски лениви черва. Направо са заспали. Как да ги рефрешна?!
Аватар
Lollipop

Мнениеот analizatorka » 18 Авг 2016, 10:31

Pipilota написа:
analizatorka написа:Попаднах на една рецепта на напитка за бавен метаболизъм и за регулиране на кръвното. Една ябълка се пасира и се залива с 500 мл вода. Добавя се 1 ч.л. канела. Пие се 30 минути преди ядене от сока. Аз съм решила да го пробвам, всеки знае за полезността на ябълките и канелата, а и ми звучи доста примамливо вкусно :smile: .

как се пасира сурова ябълка, може би се настъргва? И колко от сока се изписа на веднъж? :roll:

Не, пасира се. Нарязва се на дребни парчета и се пасира, става. Пие се по една чаена чаша преди ядене, поне така пишеше. Ако се пие преди всяко ядене, значи 3 чаши трябва да излязат от тази смес. Пробвах го и не е лошо на вкус. Сутрин на гладно особено добре действа, тоалетната не е вече такъв проблем :smile: . Поне при мен.
analizatorka

Мнениеот Ваня Стойчева » 22 Авг 2016, 15:54

Звучи интересно а и не толкова гадно. Мисля, че ако се настърже ябълката и после пасира ще е още по-лесно :)
Аватар
Ваня Стойчева

Предишна

Назад към Здравословно хранене