Nightmare написа:Мен много ме дразнят шумовете, които идват отвън. Живеем близо до главна улица и то е едно свистене на гуми, хорски приказки, а и има и едно заведение, от което често се оплакваме. Но няма спасение. Най-неприятното е през лятото, не можеш прозореца да оставиш спокойно.
Kremiliya написа:Nightmare написа:Мен много ме дразнят шумовете, които идват отвън. Живеем близо до главна улица и то е едно свистене на гуми, хорски приказки, а и има и едно заведение, от което често се оплакваме. Но няма спасение. Най-неприятното е през лятото, не можеш прозореца да оставиш спокойно.
Когато живееш на такова място трябва да се примириш с шумовете, или да измислите н друго място, където да живеете. От друга страна пък, ако сте в много краен квартал, има своите минуси, когато сте будни.
irka написа:Съвременните дограми пречат на шума, така че и това вече не е такъв проблем. Хората измислят спрямо условията подобрения.
julianne написа:Точно пък преди лягане най се гледат такива филми. На мен като ми се спи, нищо не може да ми попречи, мога да заспя където съм седнала даже.
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта