Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Мнениеот Doktoricata » 27 Юли 2016, 15:20

dessiblond написа:
Doktoricata написа:
analizatorka написа:Има нужда лекарят да е психолог, наистина. Има случаи, когато това, което желае пациента, може да му навреди и лекарят трябва да го предотврати. Случаят с корекциите може да не е точно такъв, но пак може да се случи.

Подкрепям с две ръце мнението ти, в началото и аз исках устни като на Анджелина, но докторката ме убеди, че не са подходящи за моето лице. Обясни ми, да не търся обем, а подмладяване.

Не знам как изглеждаш, но добре, че си я послушала. Щом лекар ти казва да не я правиш тази стъпка, значи може да се каже, че те е спасила от едно грешно решение, което цял живот щеше да ти се напомня.

Много добре изглеждам, умря циганката дето ме хвали :lol:
Иначе си права, лекарката, при която ходя, работи на малки стъпки, което води до подмладяване без да се забелязва намесата ѝ.
Doktoricata

Мнениеот svetlozara » 04 Авг 2016, 16:23

При Каляшева ли ходиш и ти?
svetlozara

Мнениеот annamaria » 08 Авг 2016, 11:49

Doktoricata приятно е да се чува, но не е задължително друг да ти казва, че си хубава :)
щом сте постигнали ефекта, с който ти си доволна и се чувстваш красива - това е най-важното!
annamaria

Мнениеот Gorica23 » 09 Авг 2016, 17:19

Doktoricata написа:
dessiblond написа:
Не знам как изглеждаш, но добре, че си я послушала. Щом лекар ти казва да не я правиш тази стъпка, значи може да се каже, че те е спасила от едно грешно решение, което цял живот щеше да ти се напомня.

Много добре изглеждам, умря циганката дето ме хвали :lol:
Иначе си права, лекарката, при която ходя, работи на малки стъпки, което води до подмладяване без да се забелязва намесата ѝ.

Щом ти се харесваш и другите ще те приемат положително.
А ти какво си правила и при кого ходиш?
Gorica23

Мнениеот annamaria » 12 Авг 2016, 15:52

Реших да "поизгладя" гневната бръчка, че на 15.08 имаме традиция да се събираме, нали съм именичка. Малко закъснях, дано се получи добре. :)
annamaria

Мнениеот Leonora » 15 Авг 2016, 11:27

annamaria написа:Реших да "поизгладя" гневната бръчка, че на 15.08 имаме традиция да се събираме, нали съм именичка. Малко закъснях, дано се получи добре. :)

Честит имен ден!!! Да си жива и здрава! И никакви гневни бръчки, само леки мимически от големи усмивки!!! :wink:
Аватар
Leonora

Мнениеот Pacienti » 15 Авг 2016, 13:57

annamaria написа:Реших да "поизгладя" гневната бръчка, че на 15.08 имаме традиция да се събираме, нали съм именичка. Малко закъснях, дано се получи добре. :)

Честит празник, annamaria, пожелавам ти много усмивки и веселие, а бръчките да останат в миналото! :)
Pacienti

Мнениеот Lisandra » 16 Авг 2016, 14:38

Честито с малко закъснение и от мен! Надявам се да си се забавлявала без гневни бръчки :)
Lisandra

Мнениеот annamaria » 24 Авг 2016, 13:12

благодаря на всички! Лисандра, нямаше никакви гневни неща, а само усмивки :grin: макар, че въпросната "гневна бръчка" все още предстои да я направя нещо. тамън се бях наканила да се заема, ама мисълта за иглата май ме поизплаши :oops: . но не съм се отказала де!
annamaria

Мнениеот Lisandra » 24 Авг 2016, 17:26

Няма да се плашиш, иглите не са такива като едно време, сега са фини, почти не се усеща като те боцнат. Като се премахнат бръчките, много неща си отиват, човек може да се смее на воля.
Lisandra

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим