Живеем в кочината - тема за омраза към политици, политика и всичко останало

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Защо лечението на Митьо Очите предизвика недоволство сред българите?

Мнениеот zheleva212 » 16 Юни 2016, 16:42

Сега е същото с гимнастичката Цвети Стоянова. Известното име привлича вниманието. Но ми прави впечатление, че за нея не казват колко струва това или онова. Определено има тенденциозност. А все за човешки живот става дума, но натоварено с различни настроения и нюанси. Всеки с кармата си, неприятни са и двата случая.
zheleva212

Мнениеот Pipilota » 17 Юни 2016, 12:48

zheleva212 написа:Сега е същото с гимнастичката Цвети Стоянова. Известното име привлича вниманието. Но ми прави впечатление, че за нея не казват колко струва това или онова. Определено има тенденциозност. А все за човешки живот става дума, но натоварено с различни настроения и нюанси. Всеки с кармата си, неприятни са и двата случая.

Така е, и двата случая касаят човешки живот и много зависи настроението на хората от това, по какъв начин ще се приемат нещата, според начина, по който е представено по медиите. В случая с Цвети тя е жертва, а при Митьо Очите той е лош.
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Lollipop » 17 Юни 2016, 13:57

История с Митьо очите е такава, че хората се дразнят, защото за един мафиот се изговори и изписа, сякаш е национален герой! Нека да си се спасява там, а не да се занимава обществеността с него! Не е заслужил просто!
Аватар
Lollipop

Мнениеот red_eyes » 17 Юни 2016, 16:45

Дразнят се, защото като отидатв Спешния център, им казват, че не са за тях и ги връщат. Дразнят се, защото когато извикат линейка, тя идва след 20 минути в най-добрия случай. Дразнят се, защото ги връщат и препращат по кабинетите за щяло и не щяло. Или чакат с часове, докато им обърне някой внимание. Затова.
Аватар
red_eyes

Re: Какво мислите за "Референдума на Слави Трифонов"?

Мнениеот qwerryyy » 03 Авг 2016, 12:44

klara написа:Много се активизираха нещо неговите хора, та не знам. Аз не очаквам някакви конкретни резултати от този референдум.

Ами те май затриха половината от исканията. Сега чувам, че Слави щял да се кандидатира за президент, истина лие ?
Аватар
qwerryyy

Re: Какво мислите за "Референдума на Слави Трифонов"?

Мнениеот lussy » 03 Авг 2016, 13:29

Сега пак повдигнаха въпроса за референдума на Слави, но не разбрах какъв е точно проблема. Ще го има ли, няма ли да го има? Що ли му трябва да се бърка Трифонов в тия помийни ями?
lussy

Владо Кузов - педофилът - кандидат за президент на България - това не е моята страна!

Мнениеот Galina.bg » 11 Авг 2016, 14:19

С голямо учудване днес видях, че някакъв "инициативен комитет" е издигнал небезизвестния Владимир Кузов за кандидат -президент на България. В компанията на друг "бивш депутат от Атака" - Борислав Ноев...
С недоумение видях, че Владо Кузов има наглостта да оспорва присъдата и да твърди, че "момчето с което той е блудствал...не съществува".
Въпреки, че в делото детето има име, за Владимир Кузов то не съществува.
Мили приятели, това не е моята страна, в която един педофил, съден и публично порицан, намира лице да се появи в кампания за президентски избори на България. Били го подкрепили от сдружение, което искало...промяна.
Имам много хомосексуални приятели, от които никой няма да го подкрепи, по никакъв повод.
На кого се надява този пуяк? Бясна съм, ама наистина бясна. Това ли е нашата България??? :banghead:
Galina.bg

Re: Владо Кузов - педофилът - кандидат за президент на България - това не е моята страна!

Мнениеот Ваня Стойчева » 11 Авг 2016, 14:22

За да започнеш работа като продавач на банички ти искат съдебно свидетелство, за да станеш политик - не. :) Това е сбърканото. А до избора на Владо Кузов, не мисля, че има някакъв шанс, но си права да си учудена и възмутена от наглостта му.
Аватар
Ваня Стойчева

Re: Владо Кузов - педофилът - кандидат за президент на България - това не е моята страна!

Мнениеот Galina.bg » 11 Авг 2016, 14:41

Ваня Стойчева написа:За да започнеш работа като продавач на банички ти искат съдебно свидетелство, за да станеш политик - не. :) Това е сбърканото. А до избора на Владо Кузов, не мисля, че има някакъв шанс, но си права да си учудена и възмутена от наглостта му.

И не разбрах какъв е този инициативен комитет, които му се доверяват, що за хора са?? Това някаква лудост е.
Galina.bg

Мнениеот fairy » 11 Авг 2016, 15:03

Естествено, че няма да получи и един глас, освен своя собствен, но фрапиращото в случая е, че дотам са отишли наглостта, безочието, беззаконието, тъпоумието и не мога да измисля повече подходящи думи, че това дори си го помисля някой да го направи! Този не трябва дори да показва, че е жив още, той тръгнал да се кандидатира!
fairy

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси