Сауна - ползи, мнение, препоръки

Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.

Re: Глезите ли се със SPA в следработно време?

Мнениеот nefertiti » 23 Авг 2016, 11:54

Pacienti написа:nefertiti, напротив, благодаря ви, приятел в нужда се познава, никога не се знае, ще си запазя правото. :)
Само дето аз ще отида на СПА, а вие ще гледате децата. :lol:

Хахаха, амии... ще гледаме, ама чакаме офертата ти за спа-ваучер реванша, хахаха
nefertiti

Re: Каква е истината - полезна или вредна е сауната?

Мнениеот nefertiti » 23 Авг 2016, 12:17

Не е егоистично човек да си отделя време за себе си и за здравето си. Много пъти изпитваме вина за тези моменти, които искаме да откраднем "в собствена полза", когато имаме толкова други отговорности. Но в крайна сметка, то е добре не само за нас. Отговорност е и да бъдем физически и психически здрави и заради близките си. Иначе и на тях се отразява и те също страдат...
nefertiti

Мнениеот asdddwww » 23 Авг 2016, 13:30

Както някои хора отделят време за спорт, така други отделят време за подобни занимания, като спа процедури и т.н. :) Всичко е въпрос на организация, но всяко отпускане действа полезно и добре на здравето на хората, тъй че не бива да се подценява. Точно спокойствието, почвиката, рефрешването един вид, може да е от голяма полза, когато става дума за по-щастливо съжителство с другите. :)
Аватар
asdddwww

Мнениеот penny » 23 Авг 2016, 13:36

Дори и да не са СПА-процедури, като намериш какво те кара да се отпускаш и да зареждаш батериите винаги е по-добре. Иначе навлизаш в спиралата на постоянната умора, бързане и просто прегаряш. Няма как да се свърши цялата работа на света, работата няма да избяга :smile: .
penny

Мнениеот Gorica23 » 23 Авг 2016, 17:48

Всеки трябва да намери своя начин за релакс. Мен 2 часа в СПА много ме зареждат, после хем съм отпочинала, хем съм пълна с енергия. :)
Gorica23

Мнениеот fawla » 24 Авг 2016, 10:00

И спорта помага в много отношения и те кара да се чувстваш добре и да си намериш начина да се зареждаш с енергия :)
Аватар
fawla

Мнениеот annamaria » 24 Авг 2016, 13:19

Leonora написа:
Lisandra написа:Май нашето Марче не е спечелило,
https://www.facebook.com/SenseSpaSofia/ ... =3&theater
ама тя може и на Света Ана да участва ако има пак награда.

А кое е нашето Марче :smile: ?

на мен ли викате "Марче" хаха :lol:. всъщност повечето хора май ме свързват по-често с "Анна".

благодаря на всички за пожеланията!

Pacienti, радвам се, че сте изкарали хубаво и вашия празник!
annamaria

Мнениеот Lisandra » 24 Авг 2016, 15:34

annamaria, ти си нашето Марче, нали затова казвам, че можеш и за Света Ана да се класираш.
Как изкара на празника, имаше ли изненади?
Lisandra

Мнениеот Lisandra » 24 Авг 2016, 15:46

fawla написа:И спорта помага в много отношения и те кара да се чувстваш добре и да си намериш начина да се зареждаш с енергия :)

Да, така е, но ако се комбинират е много яко. Първо във фитнеса, после басейн, сауна, масаж, който каквото иска и си пушка! :)
Lisandra

Мнениеот Andrey » 24 Авг 2016, 15:59

Нашето Марче може и в няколко игри да участва, без да ѝ мигне окото. :mrgreen:

Сега да ви питам, какво мислите за джакузитУ? :roll: Мисля уикенда да се наглася с моята булка у едно джакузи и да пробваме какво говорят по филмите, обаче се съмнявам до колко е възможно или са само приказки, като същото в морето..
Аватар
Andrey

ПредишнаСледваща

Назад към Общи здравни теми