Здравейте, момичета. Отдавна не съм писала във форума, бях си за 2 седмици в България и сега отново се прибрахме.

Последните 2 седмици, докато си бяхме в БГ бяха много добри и спокойни, мъжът ми има способността пред роднини да се държи по далеч по-различен начин отколкото у дома, когато сме сами. Като цяло почивката ни мина страхотно, докато не се прибрахме преди седмица. Той след прибирането на другия ден замина, уж отново на командировка. Все повече се съмнявах, че има любовница. Вчера успях да му взема телефона и видях снимки на момиче, а датата беше от предишната командировка.

Явно наистина ми изневерява, а аз глупачката стоя. Сега не знам какво да направя, напоследък се държи по-поносимо, може би от вина. Положителното от новата му връзка е, че отношенията с дъщеря ни се подобряват и сега й обръща малко повече внимание. Чудя се изобщо има ли смисъл от разговор.. да си призная дори ме е страх да говоря с него...

яд ме хваща на самата мен. Дали да не оставя всичко да върви по течението... А от това, което най ме е яд, че момичето от снимките далеч не изглеждаше така, както той изисква от мен...