Мъжът ми ме тормози че съм дебела и не се поддържам

Re: Мъжът ми ме тормози че съм дебела и не се поддържам

Мнениеот viking » 26 Юли 2016, 14:13

Времето за разговори май е свършило. Време е за действия.
viking

Мнениеот dinkog » 28 Юли 2016, 16:46

тоз младеж не си ли намери кой да му нацепи кофата?
Аватар
dinkog

Мнениеот gabinka_80 » 22 Авг 2016, 14:47

Здравейте, момичета. Отдавна не съм писала във форума, бях си за 2 седмици в България и сега отново се прибрахме. :roll: Последните 2 седмици, докато си бяхме в БГ бяха много добри и спокойни, мъжът ми има способността пред роднини да се държи по далеч по-различен начин отколкото у дома, когато сме сами. Като цяло почивката ни мина страхотно, докато не се прибрахме преди седмица. Той след прибирането на другия ден замина, уж отново на командировка. Все повече се съмнявах, че има любовница. Вчера успях да му взема телефона и видях снимки на момиче, а датата беше от предишната командировка. :-| Явно наистина ми изневерява, а аз глупачката стоя. Сега не знам какво да направя, напоследък се държи по-поносимо, може би от вина. Положителното от новата му връзка е, че отношенията с дъщеря ни се подобряват и сега й обръща малко повече внимание. Чудя се изобщо има ли смисъл от разговор.. да си призная дори ме е страх да говоря с него... :cry: яд ме хваща на самата мен. Дали да не оставя всичко да върви по течението... А от това, което най ме е яд, че момичето от снимките далеч не изглеждаше така, както той изисква от мен... :banghead:
gabinka_80

Мнениеот m.vulev » 22 Авг 2016, 15:03

Ти в страшен филм си се вкарала! Твоят мъж явно си проси голямо раздрусване. И аз като мъж чак се изумих от наглостта му. Нямаш работа там, той изобщо не те оценява и заслужава!
m.vulev

Мнениеот cambureika » 22 Авг 2016, 15:16

Абе, мен ми се струва, че трябва да седнеш с мъжа си и да поговориш с него, не знам... Какво друго ти остава? Опитайте. Стискам палци!
cambureika

Мнениеот gabinka_80 » 22 Авг 2016, 15:31

Не знам дали изобщо мога да говоря с него. Понякога като почне да крещи и да удря ме е страх, че мога и да съм следващата. Старая се да не му противореча за нищо :cry:
gabinka_80

Мнениеот Millia » 22 Авг 2016, 15:37

Според мен трябва да помислиш за развод. Този човек не трябва да е в обкръжението ти. Ще те съсипе!!!
Millia

Мнениеот klara » 23 Авг 2016, 10:08

Такива хора само ти хабят енергията и нервите, а тях няма кой да ги върне. Положението изглежда много сериозно, но и от такова има изход. Винаги има избор и не трябва човек да се оставя на отчаянието.
klara

Мнениеот Вероника.Николова » 24 Авг 2016, 17:31

Оффф..... женооооооооооо!!! Страх те било да му противоречиш или нещо от сорта...АМИ НЕ ГО ПРАВИ :) просто подавай молба за развод и това е. При положение, че си намерила снимка на друга жена в телефона (аз бих му резнала топките докато спи заради такова нещо) ти мълчиш, чудиш се какво да правиш, а времето минава... нямам думи. Приеми, че си жена, че си красива, че имаш бъдеще защото имаш живота си в собствените си ръце!!! Не позволявай да те "счупят", а ги счупи преди да ти причинят зло! Приеми, че заслужаваш да бъдеш обичана, желана, глезена дори. Аз съм 58 кг... а съм висока едва 150 см :) Да, за някои "герои" е много, но за други не е. Важното е ти да се чувстваш добре в кожата си ;) Успех, мила и... не се страхувай ;) Целувки за малката!
Вероника.Николова

Мнениеот irka » 25 Авг 2016, 10:19

Казваш да оставиш всичко на течението. Да, можеш да го направиш, но какво ще ти коства? Ежедневно ще се тормозиш къде е, с нея ли е, вкъщи ще сте като съквартиранти, ще се чувстваш незначителна и унизена. Ако можеш да го преглътнеш това и да го оставиш да прави каквото си иска само заради детето ти, добре. Или и ти почваш да си правиш каквото искаш и сте семейство само за пред хората. Тази ситуация не може да се остави на течението. По един или друг начин ще се реши, по-добре ти определяй правилата и начина, а не да тичаш след последствията.
irka

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски