Сауна - ползи, мнение, препоръки

Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.

Re: Глезите ли се със SPA в следработно време?

Мнениеот nefertiti » 26 Авг 2016, 10:58

Harmony написа:Важна е идеята и че ще го направите, пък какво точно ще предпочетете не е толкова важно :smile: .

Не само идеята, важна е и реалната атмосфера, не може само на въображение да се кара. Ако искат да правят като филмите, трябва и някое по-така.. местенце да си намерят ;)
nefertiti

Мнениеот tinkerbell » 29 Авг 2016, 10:29

Gold написа:
Andrey написа:Нашето Марче може и в няколко игри да участва, без да ѝ мигне окото. :mrgreen:

Сега да ви питам, какво мислите за джакузитУ? :roll: Мисля уикенда да се наглася с моята булка у едно джакузи и да пробваме какво говорят по филмите, обаче се съмнявам до колко е възможно или са само приказки, като същото в морето..

Къде ще е джакузито? Ако е в стая на някой готин хотел защо да не е като по филмите - няма да имате неканени наблюдатели ;)

Та как мина джакузи-уикенда? ;)
Аватар
tinkerbell

Мнениеот Gorica23 » 29 Авг 2016, 11:50

Може да продължава, на мен ми се е случвало. Оваш уж за уикенда, а оставаш няколко дни. :)
Gorica23

Мнениеот magda » 29 Авг 2016, 13:42

Така да я наредиш най-добре :smile: . Колко пъти и на мен ми се е искало да остана, но няма как. Работа, ангажименти... Дано да са удължили :smile: .
magda

Re: Каква е истината - полезна или вредна е сауната?

Мнениеот Lisandra » 29 Авг 2016, 17:06

Ginger написа:
Lisandra написа:
lussy написа:За да ги изредиш всичките неща, които си изброила, трябва да си вземеш един ден почивка :smile: . Но пък ефектът наистина ще е страхотен!

Зависи, в почивен ден ще остана колкото мога, защото няма ограничение на времето, но в делничен, за час, час и половина съм готова - 15-20 мин. фитнес, 15 мин. басейн, сауна или парна баня по желание максимум 10 мин. и масаж 30 мин.

Това препускане и на мен не ми е по вкуса. Докато влезе в едното и трябва да излизаш :smile: .

Няма такова нещо, кой седи повече от десет минути в сауна, за масаж може и повече в уикендите, но те са за 30 мин. и час. Като сме с приятелки е друга работа, то са разговори, смях и времето лети. :)
Lisandra

Мнениеот Lisandra » 29 Авг 2016, 17:17

magda написа:Така да я наредиш най-добре :smile: . Колко пъти и на мен ми се е искало да остана, но няма как. Работа, ангажименти... Дано да са удължили :smile: .

Е, нали за да се отпуснем и да се заредим се ходи по такива места, да забравим за ангажиментите... :)
Lisandra

Мнениеот lussy » 30 Авг 2016, 09:16

По такива местенца много се забравят ангажиментите :smile: . Ако можеше всеки ден да се ходи...
lussy

Re: Каква е истината - полезна или вредна е сауната?

Мнениеот lussy » 30 Авг 2016, 09:21

На вас приятно ли ви е да ходите сами на масаж, сауна и такива екстри? На мен не много, предпочитам да имам компания. Някак си ми е неудобно сама.
lussy

Мнениеот Kaya » 30 Авг 2016, 11:21

lussy написа:По такива местенца много се забравят ангажиментите :smile: . Ако можеше всеки ден да се ходи...

То може, ами няма кой да плаща толкова. :mrgreen:
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Leonora » 30 Авг 2016, 11:25

Сред толкова релакс, спата, джакузита,.. след уикенда Andrey да не разшири семейството с още един :grin: - нали казва, че като по филмите иска :lol:
Аватар
Leonora

ПредишнаСледваща

Назад към Общи здравни теми