Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Мнениеот Yarost » 29 Авг 2016, 10:55

Така е, няма нищо страшно от иглата. Освен това, за твоята бръчица боцкането ще е съвсем малко, а и мястото се обезболява преди процедурата. И мен ме гонеше шубето преди да отида за филъра в устните, но лекарката имаше толкова лека ръка, че докато се усетя - готово.
Yarost

Мнениеот klara » 29 Авг 2016, 11:20

Иглата сигурно е най-малкият проблем :smile: . Стига да няма неприятни неразположения след това, тя се изтърпява сигурно.
klara

Мнениеот Leonora » 30 Авг 2016, 11:18

annamaria, моят опит е от мезотерапията, където има повече боцкане от това за "гневната бръчка". Не беше страшно, обезболяващия гел напълно притъпява усещането :).
Лично аз, даже обмислям след летния период пак да ходя за няколко освежаващи процедури.
Аватар
Leonora

Мнениеот Neven498 » 31 Авг 2016, 12:18

Сигурно от тук тръгва поговорката "трай бабо за хубост" :lol: Шегувам се! хехе
аnnamaria от игличките няма какво да се страхуваш, толкова много хора си правят вече ботокс. По-скоро ги е грижа да са отишли при добър доктор.
Аз пък искам да си махам една малка бенка от лицето. Никак не я харесвам. Но ще видя какво ще ми кажат, дали само нея с ток или пък да направим химическия пилинг, който и по-рано исках. Но нека да захладнее времето, че все още доста си грее.
Аватар
Neven498

Мнениеот annamaria » 01 Сеп 2016, 14:03

еее, чак баби не сме станали още. а като оправя и гневната бръчка, съвсем момиченце ще съм :lol:
annamaria

Мнениеот penny » 01 Сеп 2016, 14:27

Neven498 написа:Сигурно от тук тръгва поговорката "трай бабо за хубост" :lol: Шегувам се! хехе
аnnamaria от игличките няма какво да се страхуваш, толкова много хора си правят вече ботокс. По-скоро ги е грижа да са отишли при добър доктор.
Аз пък искам да си махам една малка бенка от лицето. Никак не я харесвам. Но ще видя какво ще ми кажат, дали само нея с ток или пък да направим химическия пилинг, който и по-рано исках. Но нека да захладнее времето, че все още доста си грее.

Не знаех, че с химически пилинг може да се махат бенки! Не е ли опасно?
penny

Мнениеот annamaria » 01 Сеп 2016, 14:41

ако е нещо повърхностно за излющване, сигурно става. ама бенка без докторски преглед и преценка, не се пипа.
annamaria

Мнениеот klara » 01 Сеп 2016, 17:13

Това, което сте написали, ме накара да се замисля ако имаш бенки по лицето и си правиш този химически пилинг, как се процедира с тях? Аз имам много по лицето и се чудя дали може да ми се правят такива козметични процедури?
klara

Мнениеот annamaria » 02 Сеп 2016, 10:48

klara написа:Това, което сте написали, ме накара да се замисля ако имаш бенки по лицето и си правиш този химически пилинг, как се процедира с тях? Аз имам много по лицето и се чудя дали може да ми се правят такива козметични процедури?

при всички случай не трябва да мислиш за козметик, а за дерматолог. въпросът с образуванията по кожата винаги крие рискове, които само доктор може да съобрази. ако трябва да пусне изследване, да погледне под микроскоп, да изпише нещо преди процедури...
ние обикновено викаме бенки и лунички на всичко, а реално те си имат съвсем други имена. някои може и да се премахват с пилинг или пък да има по-подходяща процедура, за други обаче, може да не се позволява прилагането
annamaria

Мнениеот Pacienti » 12 Сеп 2016, 17:35

След лятото заължително се ходи на преглед за да се види какво е състоянието на кожата и как е реагирала на слънцето. С пилинг бенки не се третират, може би бъркате пигментните петна с бенки, при тях се използва пилинг, защото изравнява тена.
Ето една статия на моята дерматоложка как трябва да се подхожда към кожата след лятото, пуснах я в друга тема, пускам я и тук, защото е много добре обяснено каво и кога трябва да правим:
http://www.drkaliasheva.com/articles/s- ... kam-zimata
Pacienti

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим