roksana написа:Само в краен случай давам на детето антибиотик, когато е неизбежно, и аз самата пия тогава. Да чукна на дърво, не ни се налага често. За засилване на имунитета съм, но по естествен път - чрез здравословна храна, спорт, а не с непрекъснато пиене на имуностимуланти и какво ли още не.

Fancy написа:Като видиш, че детето ти е зле и отива на зле, искаш, не искаш даваш му антибиотик, защото нямаш избор, трябва да оздравее. Не вярвам в такъв момент някой да се инати и да мъчи детето си.

Личният ми лекар постоянно ми изписва антибиотици и това е пореден лекар, не мислете, че не съм си търсила друг. С каквито и проблеми да отида ми изписва антибиотик, защото така или иначе щяло да се влоши състоянието ми. Хайде, аз съм голям човек, ще избера, ще преценя според собственото си усещане дали да го пия или не, но и с децата май практиката е още по-ужасна.
 Личният ми лекар постоянно ми изписва антибиотици и това е пореден лекар, не мислете, че не съм си търсила друг. С каквито и проблеми да отида ми изписва антибиотик, защото така или иначе щяло да се влоши състоянието ми. Хайде, аз съм голям човек, ще избера, ще преценя според собственото си усещане дали да го пия или не, но и с децата май практиката е още по-ужасна.  Там без антибиотик май не се излиза от кабинета, а един родител, колкото и да познава детето си не може да знае как точно се чувства, за да прецени дали да даде антибиотика или не.
  Там без антибиотик май не се излиза от кабинета, а един родител, колкото и да познава детето си не може да знае как точно се чувства, за да прецени дали да даде антибиотика или не.   Постъпват ли правилно лекарите, като изписват антибиотици за всяко нещо, или това е едно излишно презастраховане от тяхна страна? Изобщо, мислите ли, че има друга причина, освен презастраховане, за да изписват постоянно антибиотици?!
  Постъпват ли правилно лекарите, като изписват антибиотици за всяко нещо, или това е едно излишно презастраховане от тяхна страна? Изобщо, мислите ли, че има друга причина, освен презастраховане, за да изписват постоянно антибиотици?!   

Назад към Лечение, профилактика, общи здравни теми
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта