Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Мнениеот MGB » 30 Сеп 2016, 08:05

Doktoricata написа:За целулита знам, че трябва да се избягват храни, които задържат водата, като солта например, но от друга страна трябва да се приема много вода.
Сега за мен, вчера бях на преглед при д-р Каляшева, ботокса и хиалурона, който сложихме април още си върши работа, въпреки че беше в съвсем малки количества.
Може да сложа ХК в устните, но подчертавам съвсем малко, колкото да се освежат. Ноември ще направим пилинг и според нея това ще е достатъчно на този етап.
Тук се коментират цените и си направих сметка, че досега съм дала 350 лв. за всичко, което ми се струва нормално. :)

Не знам колко процедури са ти правили, но като крайна сума не е зле. Мислех, че е много повече.
MGB

Мнениеот annamaria » 30 Сеп 2016, 10:35

MGB написа:
Doktoricata написа:За целулита знам, че трябва да се избягват храни, които задържат водата, като солта например, но от друга страна трябва да се приема много вода.
Сега за мен, вчера бях на преглед при д-р Каляшева, ботокса и хиалурона, който сложихме април още си върши работа, въпреки че беше в съвсем малки количества.
Може да сложа ХК в устните, но подчертавам съвсем малко, колкото да се освежат. Ноември ще направим пилинг и според нея това ще е достатъчно на този етап.
Тук се коментират цените и си направих сметка, че досега съм дала 350 лв. за всичко, което ми се струва нормално. :)

Не знам колко процедури са ти правили, но като крайна сума не е зле. Мислех, че е много повече.

наистина много разумна цена. а и щом още действат, може би няма да ти се налага да ги подновяваш тази година.
annamaria

Мнениеот Lisandra » 04 Окт 2016, 17:51

Да, така се оказа, няма магическа пръчка срещу целулита. Препоръките на докторката са спорт, изключване на определени храни от менюто и тогава вече се включва мезотерапията като подпомагащ елемент.
Lisandra

Мнениеот annydance » 05 Окт 2016, 08:54

Lisandra написа:Да, така се оказа, няма магическа пръчка срещу целулита. Препоръките на докторката са спорт, изключване на определени храни от менюто и тогава вече се включва мезотерапията като подпомагащ елемент.

Кои храни трябва да се изключат? Значи мезотерапията е последна, а не да се хвърлиш първо на нея :eek: :smile: .
annydance

Мнениеот annamaria » 05 Окт 2016, 11:20

момичета, реших се! обадих се за час и другата седмица отивам да оправим гневната бръчка!
annamaria

Мнениеот отчаяна » 05 Окт 2016, 15:23

annamaria написа:момичета, реших се! обадих се за час и другата седмица отивам да оправим гневната бръчка!

Успех! Каква процедура ще използваш?
отчаяна

Мнениеот Leonora » 06 Окт 2016, 11:31

annamaria написа:момичета, реших се! обадих се за час и другата седмица отивам да оправим гневната бръчка!

Браво annamaria. Ще видиш, че излишно си се притеснявала от игралата. И при мен беше така :) Сигурна съм, че дори и няма да усетиш. Чакаме да разказваш!
Аватар
Leonora

Мнениеот fawla » 06 Окт 2016, 11:33

Lisandra написа:Да, така се оказа, няма магическа пръчка срещу целулита. Препоръките на докторката са спорт, изключване на определени храни от менюто и тогава вече се включва мезотерапията като подпомагащ елемент.

Би ли казала кои храни трябва да се изключат> Въпреки че имам хубаво тяло, все пак имам целулит по бедрата и дупето, което е много неприятно, знаеш. Вече и аз бях почнала да се замислям за терапията, но след като има друг път да се извърви преди нея.. :roll:
Аватар
fawla

Мнениеот Gorica23 » 06 Окт 2016, 18:08

annamaria, няма нищо страшно, не се притеснявай. :)
Може леко разпъване да усетиш, не очаквай веднага да се изпънат бръяките, действието е постепенно.
За целулита избягвайте храни, които задържат вода.
Gorica23

Мнениеот annamaria » 07 Окт 2016, 10:56

отчаяна написа:

Успех! Каква процедура ще използваш?

благодаря. за малко ботоксе между веждите става дума, ама съм си паника на тема игли и за това се вайкам.

Gorica23, знам че не става на момента. мисля че поне седмица трябва да мине, ако не се лъжа. нали?
annamaria

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим