Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
30 Авг 2016, 13:01
Ами много диети има, свързани само с яденето, без изобщо да се говори за спорт.

Но после няма как да изглежадаме добре, ето сега ги гледам по плажа, толкова слаби и увиснали момичета има. А има някои по-пълнички, които изглеждат по-добре дори.
16 Сеп 2016, 10:16
Съгласна. Изглеждането добре не е свързано с килограмите, а с пропорциите и формата.
16 Сеп 2016, 10:20
Наистина и на мен ми направи впечатление тази година по морето, че имаше слаби момичета, но зле оформени. Увиснали дупета, коремчета, но най-вече дупетата им бяха потресаващи..
16 Сеп 2016, 10:24

Те хубавите дупета се постигат най-трудно. Ако си с дрехи, можеш да сложиш бельо с подплънки, ама на плажа не са много вариантите
19 Сеп 2016, 15:07
Yarost написа::lol: Те хубавите дупета се постигат най-трудно. Ако си с дрехи, можеш да сложиш бельо с подплънки, ама на плажа не са много вариантите
Не съм мислила, че може да има и дрехи с подплънки, но така или иначе дори и в клин си стоят по-добер, отколкото съблечени. :) Трябва си спорт, не е всичко само диета, но много хора пренебрегват спортуването и си мислят, че като не ядат това и онова магически ще имат перфектно тяло. Но много малко имат подобно щастие.
19 Сеп 2016, 15:12
И това ли са измислили!

Много от приятелките на щерка ми така или иначе си ходят като фолк певици целогодишно, не бих се учудила, ако ползват и подобно нещо! Интересното е, че малко виждам да се внимава какво се яде, но резки диети се правят, може би и това е една от причините младите дами да имат увиснали дупета.
05 Окт 2016, 11:46
Стегнатото дупе иска грижи. Мускула прави красивия обема. Но много пъти, за да е правилно оформено трябват в допълнение и разни локални процедури, за да има онзи "бразилски вид", без да сме родени в Рио :)
05 Окт 2016, 13:15
Дупето е много тънка работа

. Там само с правилно и здравословно хранене не става. Иска се и яко потене.
06 Окт 2016, 09:34
определено тренировките си вършат страхотна работа, ако искате да имате добра фигура, а не само слаба.:) Има и много готини упражнения, които могата да се правят вкъщи, йога, аеробики, които си вършат страхотна работа. Пускаш на компа и подскачаш/ :)
12 Окт 2016, 14:47
Бразилското дупе май не става с йога, а само с тежести.