Как да си помогнем да спазим обещанието си за добра фигура

Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания

Re: Как да си помогнем да спазим обещанието си за добра фигура

Мнениеот Burborino » 20 Яну 2015, 17:42

Malina написа:Как вървят нещата? Справяте ли се? Аз покрай вас реших пак да мина на диета и засега имам свалени 2 кг и съм много щастлива, но нямам особено много за сваляне. :)

Бравооо, браво!

Аз засега съм 4 кг надолу(imam dа свалям още 5), но в момента малко съм задържала защото съм пред цикъл и винаги в такъв момент се подувам, задържам вода и т.н. Очаквам минуси след това.
В неделя плувах 2 часа и половина и се размазах от кеф. И понеже съм доста начинаещ плувец бая бавно се случваше всичко, но направих близо 30 дължини на басейна (не е много голям може би около 30 метра) и правих водна аеробика(някаква измислена си от мен около половин час) и другото беше плацикане и "лежане" по гръб във водата. Сега имам зверска мускулна треска, но съм много доволна.
Много ми липсва тичането, но ще трябва да изчакам поне до март ако искам да предотвратя фарингит. :)
След цикъла мисля да започна някаква лека аеробика вкъщи, не мога да се натоварвам много заради кръста. Иначе ходя доста.
А и също от тогава мисля да подновя нещо, което правих лятото. Сега ще ви покажа. Помага за стягането на корема.

https://www.youtube.com/watch?v=Hwo1qGnyIUI

https://bellaonthebeach.files.wordpress ... hart-1.png
What's it got in its nasty little pocketses, eh, my precious?
Аватар
Burborino

Мнениеот Slavena » 20 Яну 2015, 17:49

Аз също искам някакви упражнения за вкъщи сутрин преди работа, защото съм по цял ден на стол и с колата нямам кога да се движа.
Slavena

Мнениеот Kaya » 20 Яну 2015, 23:18

Момичета, аз след като поговорих малко с Малина реших да се придържам към нейната рецепта, защото е лесна за изпълнение, основната идея е обядваме и на вечеря ядем салата, което е супер. Досега съм свалила към 2кг, като преди няколко дена отчиташе 4кг, но след като дойде цикъла ми от небето ми се стовариха още 2 килца от горе, но се надявам другата седмица резултата да е по-точен! Засега не съм измла прегрешения, правя си различни салати, разнообразявам и експериментирам, стават чудесни и то такива на вкус, че само на мен ми харесват, ям си ги сама. хаха :))
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Kaya » 24 Яну 2015, 11:27

Аз зарязах диетите, почнах да ям всичко, омръзна мив се да съм на диета. :mrgreen:
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот rabotnata pchela » 24 Яну 2015, 15:23

Никакво отказване, аз съм вече -5 кг ;))) Много съм доволна! А си хапвам каквото си поискам :Р
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Ваня Стойчева » 06 Яну 2016, 11:43

Миналата година нямах никакви ... проблеми с килограмите покрай празниците, но предишната година като цяло ми беше доста хранителна и ми се появиха някакви пробщеми със щитовидната жлеза и като цяло съм си сложила едни 8-9 кг, които доста ме тормозят и ми се ще да се разделя с тях.
Някой зарибил ли се е да започне диета сега? :)
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот Andrey » 06 Яну 2016, 12:39

Добре сте решили, пък и с компания винаги е най-лесно, но ако вземете и се решите да спортувате малко хич няма да ви навреди на нагласата за добра фигура, даже ще ви помогне и то доста.
Аватар
Andrey

Мнениеот silver933 » 19 Яну 2016, 17:33

Andrey написа:Добре сте решили, пък и с компания винаги е най-лесно, но ако вземете и се решите да спортувате малко хич няма да ви навреди на нагласата за добра фигура, даже ще ви помогне и то доста.

Тоочно така! Важното е спорт и желание да има най-напред. :) Все пак е много важно и полезно да се действа с готина нагласа на всичко. :)
Аватар
silver933

Мнениеот dessiblond » 20 Яну 2016, 13:08

Разбира се, всичко започва от главата, включително и отслабването, съответно и мотивацията.
dessiblond

Мнениеот Krum » 25 Май 2016, 13:47

нали казват, че ако повярваш в нещо то се случва. :) Ей така трябва да бъде и с отслабването, да вярвате, че слабеете, че се случва и че вече изглеждате по-добр еи нещата ще се получат.
Аватар
Krum

ПредишнаСледваща

Назад към Диети