Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
20 Яну 2015, 17:42
Malina написа:Как вървят нещата? Справяте ли се? Аз покрай вас реших пак да мина на диета и засега имам свалени 2 кг и съм много щастлива, но нямам особено много за сваляне.

Бравооо, браво!
Аз засега съм 4 кг надолу(imam dа свалям още 5), но в момента малко съм задържала защото съм пред цикъл и винаги в такъв момент се подувам, задържам вода и т.н. Очаквам минуси след това.
В неделя плувах 2 часа и половина и се размазах от кеф. И понеже съм доста начинаещ плувец бая бавно се случваше всичко, но направих близо 30 дължини на басейна (не е много голям може би около 30 метра) и правих водна аеробика(някаква измислена си от мен около половин час) и другото беше плацикане и "лежане" по гръб във водата. Сега имам зверска мускулна треска, но съм много доволна.
Много ми липсва тичането, но ще трябва да изчакам поне до март ако искам да предотвратя фарингит.

След цикъла мисля да започна някаква лека аеробика вкъщи, не мога да се натоварвам много заради кръста. Иначе ходя доста.
А и също от тогава мисля да подновя нещо, което правих лятото. Сега ще ви покажа. Помага за стягането на корема.
https://www.youtube.com/watch?v=Hwo1qGnyIUIhttps://bellaonthebeach.files.wordpress ... hart-1.png
20 Яну 2015, 17:49
Аз също искам някакви упражнения за вкъщи сутрин преди работа, защото съм по цял ден на стол и с колата нямам кога да се движа.
20 Яну 2015, 23:18
Момичета, аз след като поговорих малко с Малина реших да се придържам към нейната рецепта, защото е лесна за изпълнение, основната идея е обядваме и на вечеря ядем салата, което е супер. Досега съм свалила към 2кг, като преди няколко дена отчиташе 4кг, но след като дойде цикъла ми от небето ми се стовариха още 2 килца от горе, но се надявам другата седмица резултата да е по-точен! Засега не съм измла прегрешения, правя си различни салати, разнообразявам и експериментирам, стават чудесни и то такива на вкус, че само на мен ми харесват, ям си ги сама. хаха

)
24 Яну 2015, 11:27
Аз зарязах диетите, почнах да ям всичко, омръзна мив се да съм на диета.
24 Яну 2015, 15:23
Никакво отказване, аз съм вече -5 кг

)) Много съм доволна! А си хапвам каквото си поискам :Р
06 Яну 2016, 11:43
Миналата година нямах никакви ... проблеми с килограмите покрай празниците, но предишната година като цяло ми беше доста хранителна и ми се появиха някакви пробщеми със щитовидната жлеза и като цяло съм си сложила едни 8-9 кг, които доста ме тормозят и ми се ще да се разделя с тях.
Някой зарибил ли се е да започне диета сега? :)
06 Яну 2016, 12:39
Добре сте решили, пък и с компания винаги е най-лесно, но ако вземете и се решите да спортувате малко хич няма да ви навреди на нагласата за добра фигура, даже ще ви помогне и то доста.
19 Яну 2016, 17:33
Andrey написа:Добре сте решили, пък и с компания винаги е най-лесно, но ако вземете и се решите да спортувате малко хич няма да ви навреди на нагласата за добра фигура, даже ще ви помогне и то доста.
Тоочно така! Важното е спорт и желание да има най-напред. :) Все пак е много важно и полезно да се действа с готина нагласа на всичко. :)
20 Яну 2016, 13:08
Разбира се, всичко започва от главата, включително и отслабването, съответно и мотивацията.
25 Май 2016, 13:47
нали казват, че ако повярваш в нещо то се случва. :) Ей така трябва да бъде и с отслабването, да вярвате, че слабеете, че се случва и че вече изглеждате по-добр еи нещата ще се получат.