julianne написа:Сега е сезона и на карфиола и често правя една съвсем обикновена салата, за която умираме вкъщи. Карфиолът изобщо не го бланширам, само го измивам и го накъсвам на розички. Правя заливка от зелен лук, чесън, черен пипер, сол и кисело мляко и с това заливам карфиола. Така най ни харесва, иначе който иска може да си добави и майонеза и други неща.
Elica написа:julianne написа:Сега е сезона и на карфиола и често правя една съвсем обикновена салата, за която умираме вкъщи. Карфиолът изобщо не го бланширам, само го измивам и го накъсвам на розички. Правя заливка от зелен лук, чесън, черен пипер, сол и кисело мляко и с това заливам карфиола. Така най ни харесва, иначе който иска може да си добави и майонеза и други неща.
Заливка? Готвиш ли го това или какво? Или имаш предвид, че правиш дресинг такъв?
marsu написа:Дресинга вече може да бъде всякакъв, на мен ми харесват салатите със сок от нар :)
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта