Хемороиди - въпроси, отговори, лечение и коментари

Re: Как да излекуваме хемороидите вкъщи?

Мнениеот Био доктор » 26 Окт 2016, 17:20

Опитайте с грудка от змийска хурка, режат се едни топчета колкото бобено зърно, обвиват се със средата на хляб и се изпиват, ако пък не може да ги изпие да ги сдъвче.... след около седмица пишете какво се случва...
Био доктор

Мнениеот iwoni » 26 Окт 2016, 20:16

Био доктор написа:Опитайте с грудка от змийска хурка, режат се едни топчета колкото бобено зърно, обвиват се със средата на хляб и се изпиват, ако пък не може да ги изпие да ги сдъвче.... след около седмица пишете какво се случва...

Това ме разсмя :lol: , току-виж някой намерил и пробвал! Без операция май няма как да стане да изчезне хемороид. Не знам дали и тогава е съвсем сигурно, може пак да се появи.
iwoni

Мнениеот Био доктор » 26 Окт 2016, 20:21

iwoni написа:
Био доктор написа:Опитайте с грудка от змийска хурка, режат се едни топчета колкото бобено зърно, обвиват се със средата на хляб и се изпиват, ако пък не може да ги изпие да ги сдъвче.... след около седмица пишете какво се случва...

Това ме разсмя :lol: , току-виж някой намерил и пробвал! Без операция май няма как да стане да изчезне хемороид. Не знам дали и тогава е съвсем сигурно, може пак да се появи.

Току виж, че взел и получил подобрение и се похвалил после... операцията е крайност и понеже не сме май, а сме Димитровден и сме през октомври, може да опита и да сподели какво се е случило... При мен действа безотказно... през май може да не съм пробвал, но какво значение има месеца щом помага :cool:
Био доктор

Мнениеот balsam » 27 Окт 2016, 10:37

А трябва ли да се правят нещо тези хемороиди, които много рядко се възпаляват? Аз например след раждането получих, преди не съм имала. Да кажем, че на няколко месеца веднъж ми се възпали и подуе и после месеци наред няма проблем.
balsam

Мнениеот Био доктор » 27 Окт 2016, 10:43

balsam написа:А трябва ли да се правят нещо тези хемороиди, които много рядко се възпаляват? Аз например след раждането получих, преди не съм имала. Да кажем, че на няколко месеца веднъж ми се възпали и подуе и после месеци наред няма проблем.

Правилното хранене е водещото при теб. Подбирай си менюто, ти сама ще усетиш кога се появяват... движи се по активно и дай възможност на седалището образно казано да не си цял ден върху него :)
Био доктор

Мнениеот Ваня Стойчева » 27 Окт 2016, 10:55

balsam написа:А трябва ли да се правят нещо тези хемороиди, които много рядко се възпаляват? Аз например след раждането получих, преди не съм имала. Да кажем, че на няколко месеца веднъж ми се възпали и подуе и после месеци наред няма проблем.

Да ти кажа и аз имам, от години. Нищо не ги правя, понякога усещам по-силен сърбеж, но само толкова. Не съм имала кой знае какви проблеми с тях, нито силна болка.
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот Kremiliya » 31 Окт 2016, 15:05

На мен ми се появи скоро един, но не ми е създавал проблеми, нито съм имала кървене. Знам ,ч е има крем, който помага доста при хемороидите.
Аватар
Kremiliya

Мнениеот Ginger » 04 Ное 2016, 13:02

Чудя се как като пиеш някакви билки може да ти помогнат за хемороиди? Не е ли по-добре да се налага мястото или да се маже със сок или запарка от билката?
Ginger

Re: Използвали ли сте сяра като лекарство за хемороиди или запек?

Мнениеот belleville » 04 Ное 2016, 17:54

Като чуя сяра и нещо не ме влече да пробвам такова чудо. Даже не знам в каква форма е сярата, за да се бърка заедно с меда и да се яде!
belleville

Мнениеот Pipilota » 10 Ное 2016, 10:22

Ако се пие нещо то би следвало да бъде с фибри и неща, влияещи на изхождането, не толкова на самите хемороиди.
kukuvicac
Аватар
Pipilota

ПредишнаСледваща

Назад към Хемороиди - болести на ануса