Био доктор написа:Опитайте с грудка от змийска хурка, режат се едни топчета колкото бобено зърно, обвиват се със средата на хляб и се изпиват, ако пък не може да ги изпие да ги сдъвче.... след около седмица пишете какво се случва...
iwoni написа:Био доктор написа:Опитайте с грудка от змийска хурка, режат се едни топчета колкото бобено зърно, обвиват се със средата на хляб и се изпиват, ако пък не може да ги изпие да ги сдъвче.... след около седмица пишете какво се случва...
Това ме разсмя, току-виж някой намерил и пробвал! Без операция май няма как да стане да изчезне хемороид. Не знам дали и тогава е съвсем сигурно, може пак да се появи.
balsam написа:А трябва ли да се правят нещо тези хемороиди, които много рядко се възпаляват? Аз например след раждането получих, преди не съм имала. Да кажем, че на няколко месеца веднъж ми се възпали и подуе и после месеци наред няма проблем.
balsam написа:А трябва ли да се правят нещо тези хемороиди, които много рядко се възпаляват? Аз например след раждането получих, преди не съм имала. Да кажем, че на няколко месеца веднъж ми се възпали и подуе и после месеци наред няма проблем.
Назад към Хемороиди - болести на ануса
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта