" За" и "против" разговорите в леглото или…вербална еротикa

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: " За" и "против" разговорите в леглото или…вербална еротикa

Мнениеот asdddwww » 19 Окт 2016, 11:31

black написа:Не само жените обичат да им говорят, и ние мъжете си падаме по подобни игрички. Харесва ми когато жената ми говори какво и как ще направи :mrgreen: .

:+1: Готино е, но когато не се прекалява, макар че само една две такива думи и могат да те изтрелят в космоса. :oops:
Аватар
asdddwww

Мнениеот gabinka_80 » 19 Окт 2016, 12:48

На мен ми става много неудобно и се спичам, ако някой ми говори такива неща, а от моята уста абсурд да излезе нещо подобно, макар че ми изглежда много секси, просто аз си гълтам граматиката и нищо не мога да кажа. Особено пък с някой човек, с който си постоянно, сякаш не върви изведнъж в трезво състояние да му кажеш как ще еди какво си и еди какво си. :oops:
gabinka_80

Мнениеот srednogorski » 19 Окт 2016, 13:13

За разбира се стига да е с мярка и да е с чувство за хумор!
srednogorski

Мнениеот Fancy » 19 Окт 2016, 13:26

Абе хуморът не е много подходяща тема за в леглото точно в сюблимния момент :lol: . Аз също не харесвам вулгаризми, но нещо, казано на място, наистина може да ти помогне много :wink: . Въпросът е да се отпуснеш да кажеш думичките.
Fancy

Мнениеот уморена » 19 Окт 2016, 15:33

Fancy написа:Абе хуморът не е много подходяща тема за в леглото точно в сюблимния момент :lol: . Аз също не харесвам вулгаризми, но нещо, казано на място, наистина може да ти помогне много :wink: . Въпросът е да се отпуснеш да кажеш думичките.

Като го чуя това, все се сещам за Саманта от "Сексът и градът", как им подшушваше разни неща на мъжете навирват опашка. :shock:
уморена

Мнениеот dinkog » 27 Окт 2016, 08:31

уморена написа:
Fancy написа:Абе хуморът не е много подходяща тема за в леглото точно в сюблимния момент :lol: . Аз също не харесвам вулгаризми, но нещо, казано на място, наистина може да ти помогне много :wink: . Въпросът е да се отпуснеш да кажеш думичките.

Като го чуя това, все се сещам за Саманта от "Сексът и градът", как им подшушваше разни неща на мъжете навирват опашка. :shock:

Тя е висока летва :mrgreen: Сигурно е яко някоя да те прати тъй в "космоса" :р
Аватар
dinkog

Мнениеот Mauritius » 27 Окт 2016, 10:09

То и за това си се иска талант :smile: . Сега като не му идва на човек отвътре, по-добре да не се напъва, по-зле ще стане.
Mauritius

Мнениеот miron » 28 Окт 2016, 11:05

Жените бая ги е срам да ти кажат нещо подобно, аи това спира и мъжете в следващия момент те да бъдат откровени. Това или трябва да е практика от самото начало в една двойка или трудно се учи.
miron

Мнениеот silver933 » 01 Ное 2016, 16:09

miron написа:Жените бая ги е срам да ти кажат нещо подобно, аи това спира и мъжете в следващия момент те да бъдат откровени. Това или трябва да е практика от самото начало в една двойка или трудно се учи.

Е то и аз ни е срам да си го кажем, ако жената не предразполага да й опънеш една хубава вербална еротика, то нещата не се получават, каквото и да правиш./ :mrgreen:
Аватар
silver933

Мнениеот penny » 02 Ное 2016, 13:00

На мен не ми харесват такива неща, аз съм нежна душа и такива приказки ме отблъскват и отвращават. Изобщо всякаква грубост ми е противопоказна.
penny

ПредишнаСледваща

Назад към Зона за мъже