black написа:Не само жените обичат да им говорят, и ние мъжете си падаме по подобни игрички. Харесва ми когато жената ми говори какво и как ще направи.

black написа:Не само жените обичат да им говорят, и ние мъжете си падаме по подобни игрички. Харесва ми когато жената ми говори какво и как ще направи.
Fancy написа:Абе хуморът не е много подходяща тема за в леглото точно в сюблимния момент. Аз също не харесвам вулгаризми, но нещо, казано на място, наистина може да ти помогне много
. Въпросът е да се отпуснеш да кажеш думичките.
уморена написа:Fancy написа:Абе хуморът не е много подходяща тема за в леглото точно в сюблимния момент. Аз също не харесвам вулгаризми, но нещо, казано на място, наистина може да ти помогне много
. Въпросът е да се отпуснеш да кажеш думичките.
Като го чуя това, все се сещам за Саманта от "Сексът и градът", как им подшушваше разни неща на мъжете навирват опашка.
miron написа:Жените бая ги е срам да ти кажат нещо подобно, аи това спира и мъжете в следващия момент те да бъдат откровени. Това или трябва да е практика от самото начало в една двойка или трудно се учи.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта