" За" и "против" разговорите в леглото или…вербална еротикa

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: " За" и "против" разговорите в леглото или…вербална еротикa

Мнениеот Ginger » 24 Ное 2015, 18:06

Lisica написа:Аз много обичам да говоря, докато правя секс. :) Все питам, разпитавм, побутвам, искам да го провокирам да поожелае нещо ново и различно. :heartbeating:

Разбира се, че може да му зададеш, ама да се чувства като на разпит е гадно, плюс че може да разбереш по няколко и различни начина, не е необходимо да е с думи...
Ginger

Мнениеот donni » 24 Ное 2015, 18:18

Andrey написа:Лошо няма, зависи обаче какво се говори, ако ще ми приказва, че трябва да се сменят завесите, не мерси. :lol:

Такива жени си мислих, че съществуват само във филмите, но явно са нещо напълно нормално... просто не ги виждаме, някак скрити са в домашния уют... зад завесите и само мъжът им си ги знае какви са.
donni

Мнениеот Локумът » 21 Яну 2016, 16:50

Има има, мой приятел ми беше споделил, че по време на секс жена му често го питала какво да сготви на другия ден. Е накрая се разведоха. :pistoldouble:
Аватар
Локумът

Мнениеот Bambaa » 21 Яну 2016, 18:16

Локумът написа:Има има, мой приятел ми беше споделил, че по време на секс жена му често го питала какво да сготви на другия ден. Е накрая се разведоха. :pistoldouble:

От първият път е трябвало да иска развод, това не е здравословно за психиката, най-малко!
Аватар
Bambaa

Мнениеот dinkog » 22 Яну 2016, 10:50

Локумът написа:Има има, мой приятел ми беше споделил, че по време на секс жена му често го питала какво да сготви на другия ден. Е накрая се разведоха. :pistoldouble:

защо ли.. :lol: :lol: :lol: Явно или той не е бил достатъчно добър, или като цяло купонът е бил много скучен. Обаче има някои представителки на нежния пол, които постоянно искат да говорят, дори и по време на секс и става страхотия. Един познат сподеил, че бил с някоя, която през цялото време се смеела, оправил я и си тръгнал. :mrgreen:
Аватар
dinkog

Мнениеот fairy » 03 Фев 2016, 15:13

Като тръгнат да те питат хубаво ли ти е, добре ли го правя, така ли да го правя направо откачам! :mad:
fairy

Мнениеот Andrey » 24 Мар 2016, 12:57

fairy написа:Като тръгнат да те питат хубаво ли ти е, добре ли го правя, така ли да го правя направо откачам! :mad:

Е, че човекът държи да е информиран. :) На мен ми се е случвало да бъда с жена, която постоянно искаше да й говоря, беше много изморително и в двата случая :mrgreen:
Аватар
Andrey

Мнениеот iwoni » 25 Мар 2016, 13:28

Понякога няма лошо от малко думички за загрявка :grin: , ама повече разсейват от основната работа. :grin:
iwoni

Мнениеот Krum » 20 Апр 2016, 09:01

Andrey написа:
fairy написа:Като тръгнат да те питат хубаво ли ти е, добре ли го правя, така ли да го правя направо откачам! :mad:

Е, че човекът държи да е информиран. :) На мен ми се е случвало да бъда с жена, която постоянно искаше да й говоря, беше много изморително и в двата случая :mrgreen:
Другия път вземай една книга напарво да ѝ четеш. Обаче жените май имат нужда от повече загрявки и подобни, затова разбирам. И аз съм бил с повече жени, които държат да им се казва нещо през повечето време, но пък как им действа... :twisted:
Аватар
Krum

Мнениеот black » 20 Апр 2016, 10:20

Не само жените обичат да им говорят, и ние мъжете си падаме по подобни игрички. Харесва ми когато жената ми говори какво и как ще направи :mrgreen: .
black

ПредишнаСледваща

Назад към Зона за мъже