Аз лично не одобрявам това и всячески се опитвам да не стигам до тези медикаменти.
Винаги залагам на много лимони, силна храна, мед и компреси. И удърни дози чай с черен пипер!

Malina написа:Интересно ще ми е, акое дин дойде и каже да на мен са ми направили. Дали при някакви по-сериозни заболявания, тогава правят? Може би не се хабят за бронхити и ангини..Решили са, че срещу някои болести действат тея и тея лекарства и сега наред се дават..
Lollipop написа:Ами това е, че много често отнема и много време, а това е лошо, при децата се влошават нещата за часове, докато при цистита е по-скоро неприятно, то представи си при един бронхит 3 дена могат да са почти фатални. Може би затова не правят антибиограма, защото няма време да излезнат резултатите.... което е много, много тъпо!
rose_92 написа:Lollipop написа:Ами това е, че много често отнема и много време, а това е лошо, при децата се влошават нещата за часове, докато при цистита е по-скоро неприятно, то представи си при един бронхит 3 дена могат да са почти фатални. Може би затова не правят антибиограма, защото няма време да излезнат резултатите.... което е много, много тъпо!
Ами не е само неприятно при цистита, там също се развиват нещата. Ако не се лекува, се качва нагоре и отива към бъбреците и става пиелонефрит и т.н. Ако няма как да се изчака няколко дни, ще пиете каквото ви дават, но ако има такъв вариант, е по-добре да изчакате.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта