Интимен проблем - моля за съвет! Грижим ли се за интимното здраве?

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

Мнениеот exotic » 16 Ное 2016, 17:46

Щом си се обадила и си проверила резултата, това е по-важно. Някои и това не правят, даже на прегледи не ходят.
exotic

Re: Интимен проблем - моля за съвет!

Мнениеот mimeto90 » 17 Ное 2016, 13:25

Lisandra написа:Моят съвет е, пускайте си изследвания за половопредавани болести два пъти в годината и главата ще ви е мирна.

Ако сме с постоянен партньор от дълго време не е нужно чак два пъти :shock: .
mimeto90

Мнениеот Lisandra » 17 Ное 2016, 17:36

То и аз бях с постоянен партньор, но това не ме спаси. :mrgreen:
Горице при Каляшева всичко става в един ден.
Lisandra

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

Мнениеот Lisandra » 17 Ное 2016, 18:02

Lollipop написа:Не е прпиятно да се обикаля, но се налага. Аз така и не отидох да си взема изследванията след цитонамазка, обадих се, казаха, че всичко е наред и аз се скатах, хич не са ми по път. Но си признавам, че това е много безотгооврно от моя страна.

Аз ходя на венеролог и нямам тези проблеми. Изследванията сама ги дава в лабораторията, после резултатите се качват в електронното ми досие където мога да ги проверя по всяко време. Не аз, тя ми звъни за да ми напомни, че са излезнали, ако съм забравила да проверя и съответно ако има нещо притеснително.
Lisandra

Мнениеот pitanka » 17 Ное 2016, 19:46

Lisandra написа:
Lollipop написа:Не е прпиятно да се обикаля, но се налага. Аз така и не отидох да си взема изследванията след цитонамазка, обадих се, казаха, че всичко е наред и аз се скатах, хич не са ми по път. Но си признавам, че това е много безотгооврно от моя страна.

Аз ходя на венеролог и нямам тези проблеми. Изследванията сама ги дава в лабораторията, после резултатите се качват в електронното ми досие където мога да ги проверя по всяко време. Не аз, тя ми звъни за да ми напомни, че са излезнали, ако съм забравила да проверя и съответно ако има нещо притеснително.

Това е доста добра система, показва загриженост за пациента и му напомня да не забравя ангажиментите относно здравето си. Супер!
pitanka

Мнениеот Lisandra » 18 Ное 2016, 15:59

Да pitanka, така е, предстви си колко е полезно, като се наложи да се види във времето дадено заболяване, лечение, медикаменти, пълна епикриза.
Като имам час при нея, един ден предварително получавам смс да ми напомни, че имам преглед.
Lisandra

Мнениеот Pacienti » 21 Ное 2016, 19:10

Аз отдавна съм казвала, че тя работи по този начин.
Lisandra, ти от кога си неин пациент?
Pacienti

Мнениеот irka » 21 Ное 2016, 20:43

По този начин е лесно и даже приятно да си отговорен :smile: . Защо все по трудния начин трябва да стават нещата? Какво им пречи и на другите да работят по този начин. Така няма да ходиш на лекар, когато вече нещата са почти необратими или много са се влошили.
irka

Мнениеот Kaya » 22 Ное 2016, 09:42

Аз разбирам, че вие приемате Каляшева и като гинеколог?!
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Petq.pet » 24 Ное 2016, 11:45

Викаме само "Пази, Боже", за да не сме изненадани неприятно и се пазим, друг начин няма. Излъгах, или отказваме секса :mrgreen: .
Petq.pet

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с акушерство и гинекология