Как правите домашна пастърма?

Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене

Re: Как правите домашна пастърма?

Мнениеот silver933 » 28 Дек 2015, 11:30

lini_leni написа:Абе, я кажете, че аз не мога да я правя, ама и като си купя не мога да я нарежа, все нарязана си купувам, иначе едни такива дебели ги дялкам, има ли някакви уреди за такова рязане? :roll:

Има си уреди, но ако е само за една пастърма не си струва да се харчиш :)
Аватар
silver933
 
Мнения: 1924
Регистриран на: 14 Ное 2014, 16:02

Re: Как правите домашна пастърма?

Мнениеот sofi_black » 29 Дек 2015, 11:21

silver933 написа:
lini_leni написа:Абе, я кажете, че аз не мога да я правя, ама и като си купя не мога да я нарежа, все нарязана си купувам, иначе едни такива дебели ги дялкам, има ли някакви уреди за такова рязане? :roll:

Има си уреди, но ако е само за една пастърма не си струва да се харчиш :)

То те не са само за месо, а и не са никак скъпи, добра инвестиция си е, можеш да си режеш всичко с тях и са сгъваеми повечето :idea:
sofi_black
 
Мнения: 443
Регистриран на: 05 Ное 2013, 14:39

Re: Как правите домашна пастърма?

Мнениеот mamina » 03 Фев 2016, 10:52

Внимавайте като я слагате по терасата да не ви я отмъкне някой или птичките да ви я опитат :smile:
mamina
 
Мнения: 491
Регистриран на: 18 Яну 2016, 12:55

Re: Как правите домашна пастърма?

Мнениеот Kremiliya » 13 Дек 2016, 13:30

Тази година решихме да направим пастърма, само че до Коледа има съвсем малко време, затова ми трябва съвет, как да я направим така, че да изсъхне за две седмици и да можем на Коледа да си нарежем от нея? Помагайтееее!!!!!
Аватар
Kremiliya
 
Мнения: 1726
Регистриран на: 20 Ное 2014, 11:14

Re: Как правите домашна пастърма?

Мнениеот balsam » 13 Дек 2016, 14:28

Почвайте я веднага, тъкмо застуди :smile: . Но няма да стане за Коледа, няма да изсъхне толкова добре. Най-много да я ядете мека.
balsam
 
Мнения: 474
Регистриран на: 19 Яну 2016, 12:17

Re: Как правите домашна пастърма?

Мнениеот Mon_ton » 20 Дек 2016, 13:01

Късно е, да се прави пастърма, по-добре от рано да се мисли за това, а сега вече официално е късно. Сега ако направите по-скоро за средата на януари ще става.
Аватар
Mon_ton
 
Мнения: 2549
Регистриран на: 24 Ное 2014, 15:54

Re: Как правите домашна пастърма?

Мнениеот klara » 20 Дек 2016, 14:27

От какво месо става най-хубава и от коя част на животното? Не съм правила и ми е любопитно.
klara
 
Мнения: 490
Регистриран на: 18 Яну 2016, 16:51

Предишна

Назад към Рецепти и полезни съвети

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта