Най-добър мобилен оператор - търся мнения

Похвалете продукт, магазин, фирма или се оплачете от некоректно обслужване, некачествена стока, опит за измама. Споделете мнение или открийте отзив за продукт, услуга или институция.

Re: Удачна ли е рекламата на Теленор с ХРИСТОС Аргиров или е проява на лош вкус?

Мнениеот kauda » 18 Яну 2017, 12:40

Е,ч ак пък да е гавра ми се струва като извратена представа за религия и търсене под вола теле. Голямо чудо, че рекламата е малко по-разчупена. Рекламите на Теленор са точно модерни, това, което сега е хитово, обърнати към младите хора, а не към възрастните, така че рекламата си е напълно нормална.
А призива с червени букви ми звучи като призив във фейсбук "Сподели, ако си обиден на Теленор"... хора без работа в наши дни колкото искаш...
Аватар
kauda

Re: Удачна ли е рекламата на Теленор с ХРИСТОС Аргиров или е проява на лош вкус?

Мнениеот fairy » 18 Яну 2017, 13:22

Смятам се за вярваща, но ми е интересна и оригинална интерпретацията с религиозните притчи и символи в рекламата. Не мисля, че има нещо подигравателно.
fairy

Мнениеот страстоцвет » 18 Яну 2017, 15:14

Не виждам кой знае какво, рекламата е насочено към младите, на които им е малко все тая, за кой Христос Аргиров става въпрос. :wink: След като нито от СЕМ, нито от БПЦ са реагирали, кои сме ние, че да търсим под вола теле?
страстоцвет

Мнениеот gabinka_80 » 18 Яну 2017, 16:17

Не я одобрявам, защото и на мен не ми харесва по такъв начин да се заиграват с религиозни символи,но всеки си решава. не мога да кажа, че енещо ,което кой знае колко много ме дразни.
gabinka_80

Мнениеот Guppy » 18 Яну 2017, 17:12

И аз мисля рекламата за пошла и гнусна, можеше да измислят нещо по-готино, да го кръстят Христо, отново щеше да има имен ден и рожден ден на Коледа и нямаше да е такава подигравка с религията!
Аватар
Guppy

Мнениеот iwoni » 18 Яну 2017, 22:53

Избрали са поне подходящ актьор - с брада, мургав, доближава се до образа малко :grin: . Някои неща в рекламите на Теленор са ми странни. Имам чувството за някакво пренебрежение и превъзходство. Все едно е за отбрани посланието.
iwoni

Re: От кабеларката ме карат да плащам за вече прекратена услуга

Мнениеот iwoni » 18 Яну 2017, 23:18

Нямат ли някаква база данни да си отбелязват тия хора? Как ще искат пари за нещо, което не си ползвал? Не мога да разбера защо все тук минава тоя номер!
iwoni

Мнениеот Ваня Стойчева » 19 Яну 2017, 11:03

Лош подбор на име, наистина, но чак голяма драма не виждам, макар че е неприятно. По-скоро може би много набожните хора са се подразнили. Рекламите на теленор наистина са насочени към някои определени индивиди, а именно младите. От друга страна точно такъв тип реклами, с мъжки глас и забавни подмятания са актуални в момента.
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот mix_twix » 19 Яну 2017, 12:25

Циганите като си кръщават децата Христос да не да е по-различно... :lol:
Аватар
mix_twix

Мнениеот Mauritius » 19 Яну 2017, 15:17

Едно е да кръстиш детето си така, друго е да си интерпретираш Библията и да си правиш смешки от нея. Мюсюлманите за тия работи направо гърмят.
Mauritius

ПредишнаСледваща

Назад към Похвали се, оплачи се, намерете или дайте своето мнение!