ramimni написа:Сега блоковете като са като малки дружества и си плащат някои на служебен домоуправител, не трябва ли той да организира почистването пред блока. Като плащат такса всеки месец, това трябва да влиза според мен като услуга.
Anka написа:ramimni написа:Сега блоковете като са като малки дружества и си плащат някои на служебен домоуправител, не трябва ли той да организира почистването пред блока. Като плащат такса всеки месец, това трябва да влиза според мен като услуга.
И споре дмен домоуправителя трябва да осигури почистването, а то ми се струва, че е прехвърлил работата на касиера, а това не е логично.
BeenieGal написа:fawla написа:Ама мъжете само отъждествяват харесването на пола като п******** история...
Мне, само някой мъже отъждествяват, онези с мислене на 60+... от преди няколко века изостанали...
penelopa написа:На мен не ми е проблем да кажа за една жена или за един мъж, че са красиви, нямам задни, предни или каквито и да е мисли. Което е хубаво си е хубаво, защо трябва да си кривя душата?
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта