Мъже срещу жени в България - има ли конфликт

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Как да не си го кажеш сега!

Мнениеот rabotnata pchela » 15 Яну 2017, 12:11

Да ви кажа и аз това се чудих, но в нашия блок главно има тъпанари. Миналата година купувахме гребла, да може да се чисти. Не знам домоуправителя къде ги е наврял, според мен трябва да са в чистачката, която все пак получава пари за това, да поддържа блока. Иначе за почистването, това може да се получи, ако има някаква взаимственост и пряитлство в блока, иначе не, ако са олигофрени като в нашия блок и черна дупка да се отвори пред входа, никой няма да й пусне един камък.
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот ramimni » 16 Яну 2017, 10:35

Сега блоковете като са като малки дружества и си плащат някои на служебен домоуправител, не трябва ли той да организира почистването пред блока. Като плащат такса всеки месец, това трябва да влиза според мен като услуга.
ramimni

Мнениеот Anka » 22 Яну 2017, 11:07

ramimni написа:Сега блоковете като са като малки дружества и си плащат някои на служебен домоуправител, не трябва ли той да организира почистването пред блока. Като плащат такса всеки месец, това трябва да влиза според мен като услуга.

И споре дмен домоуправителя трябва да осигури почистването, а то ми се струва, че е прехвърлил работата на касиера, а това не е логично.
Аватар
Anka

Мнениеот dinkog » 23 Яну 2017, 12:08

Докато може да се прехвърли работата на някой друг, то това ще се прави и винаги някой ще трябва да свърши и това и онова, докато други се скатават. Като цяло нямаме някаква гражданска мисъл, съответно се скатаваме от всякакви ангажименти.
Аватар
dinkog

Мнениеот julianne » 23 Яну 2017, 13:10

Anka написа:
ramimni написа:Сега блоковете като са като малки дружества и си плащат някои на служебен домоуправител, не трябва ли той да организира почистването пред блока. Като плащат такса всеки месец, това трябва да влиза според мен като услуга.

И споре дмен домоуправителя трябва да осигури почистването, а то ми се струва, че е прехвърлил работата на касиера, а това не е логично.

И кой от фирмата, осигуряваща служебен домоуправител, ще дойде да чисти пред блока? То да не е един. На запад може и да са го измислили, но тука още си караме на "Общата собственост е ничия собственост" :mrgreen: .
julianne

Re: Мит ли е женското приятелство?

Мнениеот Ваня Стойчева » 25 Яну 2017, 12:11

Женското приятелство някога може да е много силно и специално, дори. Ако си намериш някой готин човек, с който можеш да споделяш е супер, защото само една жена много често може да разбере точно това, което искаш да кажеш и чувстваш. Но такива жени се намират трудно. Според мен трябва, хем да сте близки, хем нещо да ви разделя и прави различни, за да не се появяват ревност и други такива неща между вас.
Аватар
Ваня Стойчева

Re: Мит ли е женското приятелство?

Мнениеот belleville » 25 Яну 2017, 14:25

Мисля, че само между жени, които са се борили за един и същ мъж, не може да има приятелство :grin: . Другите криво-ляво се справят, кой повече, кой по-малко. Но между първите две е изключено, нищо не може да ги накара дори да минават по един и същ тротоар :lol: .
belleville

Re: Успявате ли да оцените красивото в хора от вашия пол?

Мнениеот Jully » 16 Фев 2017, 15:56

BeenieGal написа:
fawla написа:Ама мъжете само отъждествяват харесването на пола като п******** история... :mrgreen:

Мне, само някой мъже отъждествяват, онези с мислене на 60+... от преди няколко века изостанали... :oops:

Мъжете не могат да признаят някоя красота, точно защото се притесняват, да не помислят, че имат друг вид щпомисли.
Аватар
Jully

Мнениеот penelopa » 17 Фев 2017, 00:12

На мен не ми е проблем да кажа за една жена или за един мъж, че са красиви, нямам задни, предни или каквито и да е мисли :smile: . Което е хубаво си е хубаво, защо трябва да си кривя душата?
penelopa

Мнениеот Rali_hr » 17 Фев 2017, 16:43

penelopa написа:На мен не ми е проблем да кажа за една жена или за един мъж, че са красиви, нямам задни, предни или каквито и да е мисли :smile: . Което е хубаво си е хубаво, защо трябва да си кривя душата?

При жените е различно, мъж да признае мъжка красота е невъзможно, докатоа за жените е нормално да кажат на някоя друга жена, че изглежда страхотно, мъж не може да го каже.
Аватар
Rali_hr

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси