Въпрос към момичетата - кога идва първата целувка?

Re: Целувката - колко е стара? Истински ли се целуват по филмите

Мнениеот Krum » 29 Яну 2015, 16:51

Целувката е много важна част от връзката, според мен е важно целувката да е нежна, да не е настоятелна, аз много мразя като някоя жена си навре езика до сливиците ми :shock:
Аватар
Krum

Re: Красотата и емоциите са взаимно свързани

Мнениеот lussy » 13 Яну 2017, 15:21

Аз го изпитах на гърба си. Имах тежък период и тогава лицето ми изглеждаше много зле - все пъпки ми се появяваха, тъмна и на петна кожа, сенки под очите. Сега съм спокойна, чувствам се добре и лицето ми е "избистрено", кожата ми е гладка и нямам пъпки.
lussy

Мнениеот rose_92 » 24 Яну 2017, 22:41

Ако съдя по себе си - това е вярно. Аз от доста време насам не се чувствам особено щастлива и добре и като се погледна в огледалото се намирам за малко остаряла ако мога така да се изразя за моите 24 години. :lol: В смисъл - виждам някаква разлика в лицето си и тя не е положителна..Иначе пъпки и проблемна кожа винаги съм имала, така че..Но при стрес и негативни емоции ми се обостря себорейния дерматит по лицето - цялата ставам червена за часове. Когато бях в университета, това се случваше преди всеки изпит последните години.
rose_92

Мнениеот borkova » 25 Яну 2017, 10:27

Без проблеми не може, но само една усмивка може да поправи много неща и да ни успокои. И тя красотата ще си дойде, разбира се заедно с грижата, без нея накъде :wink: :lol: .
borkova

Мнениеот miron » 25 Яну 2017, 13:20

Макар че не съм от жените, ще се включа в приказките по женски и ще кажа, че когато една жена е усмихната и щастлива, чувства се добре, то даже не е и до пола де.., но все пак винаги си личи, когато е начумерена, в лошо настроение, колкото и да е външно красива веднага се уссеща, че нещо липсва, за да бъде магнетична, наистина. :)
miron

Re: Какво биха казали устните, ако можеха да говорят?

Мнениеот pravilno » 03 Фев 2017, 16:48

Сега се замислих от какви ли толкова грижи имат нужда устните, освен от балсам през зимата? Изключвам мазането с червило, молив и подобни. Това е грижа за външния вид, не за устните.
pravilno

Re: Въпрос към момичетата - кога идва първата целувка?

Мнениеот Mon_ton » 24 Юли 2017, 14:30

Миоже и той да се притеснява. А аз не мисля, че първата целувка задължително трябва да е от страна на мъжа. Жената също може да действа, защо да не?
Аватар
Mon_ton

Мнениеот qwerryyy » 21 Сеп 2017, 15:06

ninars написа:Бихте ли се почувствали непривлекателна, ако след четири срещи с мъж, сте получили само целувка по бузата и едва доловим допир по талията. От друга страна… привличането е видимо, но и двамата не сме тийнейджъри, за да ни е страх от първата крачка. Аз разбира се старомодно смятам, че това е мъжка работа. Вие какво бихте си помислили и бихте ли излезли със същият човек на пета среща? :?

Бих се замислила дали не е твърде притеснителен, ако прподължи дълго това ще се отдръпна, чакането изморява прекалено много! Мъжете трябва да са по-смели, а са такива пъзльовци в действителност.
Аватар
qwerryyy

Мнениеот Rali_hr » 21 Сеп 2017, 16:03

Ама как ми лиспва на мене първата целувка, това, което беше ехеее, време "оно" :) Момичета, възползвайте се от всичко това, докато имате възможност и можете да го направите. Бъдете по-смели вие, стига сте чакали на тея мъже, те винаги отлагат и са страхливци, да!
Аватар
Rali_hr

Мнениеот nefertiti » 21 Сеп 2017, 17:59

Аз бих вдигнала банкет, ако не ме целунат на първа среща, че в днешно време то само целувка да беше, направо те награбват още от началото. :lol:
nefertiti

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски