Правила на форума
Добави отговор

Re: Въпрос към момичетата - кога идва първата целувка?

21 Сеп 2017, 18:40

nefertiti написа:Аз бих вдигнала банкет, ако не ме целунат на първа среща, че в днешно време то само целувка да беше, направо те награбват още от началото. :lol:

И ти имаш право, а и мисля, че някак си по задължение е това с първата целувка, тръгнало от филмите. Все на първа среща трябва да има и първа целувка, като доказателство, че си заинтересован.

Re: Прималя ми.....

04 Окт 2018, 11:34

МНого интересна тема, аз също помня моята първа целувка. Излизах с едно момче, толкова много го харесвах, ама цялото училище знаеше за това. Живееше близо до нас и ме изпрати, при което ме целуна, ама езици, всичко, аз направо получих сърцетуп и не се представих никак добре! Само си мислих, колко е странно да усещаш чужд език хахах :) после той беше разтръбил, че не се целувам добре. :lol:

04 Окт 2018, 15:52

Malina написа:МНого интересна тема, аз също помня моята първа целувка. Излизах с едно момче, толкова много го харесвах, ама цялото училище знаеше за това. Живееше близо до нас и ме изпрати, при което ме целуна, ама езици, всичко, аз направо получих сърцетуп и не се представих никак добре! Само си мислих, колко е странно да усещаш чужд език хахах :) после той беше разтръбил, че не се целувам добре. :lol:

Мацка, какво да се прави, аз чух за себе си от наша обща приятелка че съм се целувала като животно. Пък общата ни прияьтелка го харесваше тоя пич преди 1-2 години и изглежда още не бе спряла.. Моите спомени са почти никакви, но сигурно човекът е бил прав - цАлувал се е с жУвотно :lol:

04 Окт 2018, 16:32

Първата целувка винаги е излагация, обаче след това дори усещането от нея се помни дълго време, много е странно! :shock:

Re: Красотата и емоциите са взаимно свързани

05 Окт 2018, 12:00

Наиситна са свързани, вътрешното настроение се показва и отвън, когато сме щастливи, сме по-усмихнати, по-приветливи и т.н.

15 Окт 2018, 15:11

Човек е красив, когато е щастлив, обичам да казвам. Но за съжаление не можем да си заповядваме да сме щастливи, отпочинали и доволни от живота. Познавам хора, които твърде много се увличат в това да са щастливи, положителни и усмихнати, чак е неестествено. особено когато почнат и да ме поучават "да се радвам на живота". Както моя близка казва прекаленото щастие и положително настроение е диагноза. Аз съм на мнение, че ако човек иска да е щастлив, трябва да остави горчивото да си замине и да го изживее колкото и да е гадно. :+1:

09 Ное 2018, 13:17

Не че красотата зависи чак пък от емоциите. Излъчването е различно. Дали е красив един човек е въпрос на гени, най-вече.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 3, 4, 5, 6, 7