Рецепти за солени еклери? С какво да ги напълня?

Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене

Re: Рецепти за солени еклери? С какво да ги напълня?

Мнениеот Mon_ton » 02 Сеп 2015, 14:50

И на мен ми хареса, би ми се искало да пробвам ад направя, но се притеснявам, че ще изгорят, но сега като съм у нас имам достатъчно време да експериментирам, стига малката сладурана да ме остави :mrgreen:
Аватар
Mon_ton
 
Мнения: 2549
Регистриран на: 24 Ное 2014, 15:54

Re: Рецепти за солени еклери? С какво да ги напълня?

Мнениеот Локумът » 15 Сеп 2015, 13:30

Mon_ton написа:И на мен ми хареса, би ми се искало да пробвам ад направя, но се притеснявам, че ще изгорят, но сега като съм у нас имам достатъчно време да експериментирам, стига малката сладурана да ме остави :mrgreen:

Е ще те остави, а после като порасне повече ще искаш за нея да правиш различни вкусотии така че тренирай от сега ;) Няма как да не се получат! :)
Аватар
Локумът
 
Мнения: 1971
Регистриран на: 20 Яну 2015, 16:48

Re: Рецепти за солени еклери? С какво да ги напълня?

Мнениеот Nightmare » 15 Сеп 2015, 15:04

Локумът написа:
silver933 написа:
Elica написа:хапнах онзи ден приятелка имаше рожден ден та беше направила, беше ги напълнила с пастет от крема сирене и сьомга, имаше и няколко зрънца хайвер, страшна работа беше! :mrgreen:

Уха, сериозно звучи това и с малко копър ще е жестоко просто :)

Брей, гледай само как звучи! Много обичам такива засукани манджи бе ;)

А тук все още за еклери ли става дума, чак не мога да повярвам, а от какво тесто са били? :roll:
Nightmare
 
Мнения: 459
Регистриран на: 11 Ное 2013, 15:00

Re: Рецепти за солени еклери? С какво да ги напълня?

Мнениеот Pipilota » 12 Окт 2015, 11:58

Еклерите се правят от едно тесто - парено, от там нататък импровизации по пълненето много има. :)
kukuvicac
Аватар
Pipilota
 
Мнения: 3904
Регистриран на: 14 Ное 2014, 12:41

Re: Рецепти за солени еклери? С какво да ги напълня?

Мнениеот Andrey » 12 Окт 2015, 14:44

Готиното е, че с всичко могат да се напълнят, но от друга страна е доста странно да се яде, няма ли да тече от всякъде :mrgreen:
Аватар
Andrey
 
Мнения: 1573
Регистриран на: 20 Ное 2014, 10:04

Re: Рецепти за солени еклери? С какво да ги напълня?

Мнениеот mimeto90 » 13 Окт 2015, 09:55

Andrey написа:Готиното е, че с всичко могат да се напълнят, но от друга страна е доста странно да се яде, няма ли да тече от всякъде :mrgreen:

Е колкото и тези с крема, ще тече, ще тече и все по някое време ще спре... сега се замислих със някакво готино сиренце колко добре биха се получили... или по-скоро някакъв сос от такова :roll: :)
mimeto90
 
Мнения: 410
Регистриран на: 18 Дек 2013, 13:15

Re: Рецепти за солени еклери? С какво да ги напълня?

Мнениеот mix_twix » 16 Ное 2015, 17:25

Ще стане, ще стане, ако е по-гъст соса направо ще се получи супер ;)
Аватар
mix_twix
 
Мнения: 1095
Регистриран на: 18 Дек 2014, 10:56

Re: Рецепти за солени еклери? С какво да ги напълня?

Мнениеот Mauritius » 25 Яну 2017, 16:37

За да се шприцоват, трябва да е нещо като крем. А за солен крем се сещам от сирене с кисело мляко, крема сирене или майонеза са нещо друго. Това последното не ми звучи много привлекателно, но знае ли човек, ако е смесено с нещо друго може и да стане.
Mauritius
 
Мнения: 259
Регистриран на: 26 Сеп 2014, 13:01

Re: Рецепти за солени еклери? С какво да ги напълня?

Мнениеот Elica » 25 Яну 2017, 16:51

Mauritius написа:За да се шприцоват, трябва да е нещо като крем. А за солен крем се сещам от сирене с кисело мляко, крема сирене или майонеза са нещо друго. Това последното не ми звучи много привлекателно, но знае ли човек, ако е смесено с нещо друго може и да стане.

Майонеза например с нарязани на ситно рулца от раци или смесено с яйца, ще стане много приятно.
Аватар
Elica
 
Мнения: 1576
Регистриран на: 26 Ное 2014, 09:37

Re: Рецепти за солени еклери? С какво да ги напълня?

Мнениеот отчаяна » 25 Яну 2017, 22:48

За да е по-лека майонезата и да не е толкова тежък вкуса, тя може да се смеси с малко кисело мляко.
отчаяна
 
Мнения: 91
Регистриран на: 25 Авг 2016, 13:49

ПредишнаСледваща

Назад към Рецепти и полезни съвети

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта