Варене на месо с оцет и сол - допринася ли за по-добър вкус?

Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене

Re: Варене на месо с оцет и сол - допринася ли за по-добър вкус?

Мнениеот Petq.pet » 26 Яну 2017, 12:14

Месо от старо животно съм го киснела в ракия, за да се обезмирише, така да се каже. После при готвенето съм слагала и оцет и наистина има ефект .
Petq.pet
 
Мнения: 57
Регистриран на: 24 Окт 2016, 14:18

Re: Варене на месо с оцет и сол - допринася ли за по-добър вкус?

Мнениеот Andrey » 27 Яну 2017, 16:06

Бих пробвал да видя какво ще се получи, ако взема някое по-жилаво месо, ще сложа малко оцет.
Аватар
Andrey
 
Мнения: 1573
Регистриран на: 20 Ное 2014, 10:04

Re: Варене на месо с оцет и сол - допринася ли за по-добър вкус?

Мнениеот viking » 31 Яну 2017, 14:20

Допринася, аз хич не обичам месото да ми е жилаво и едва да го дъвча и доста често си го обработвам така.
viking
 
Мнения: 222
Регистриран на: 27 Май 2014, 10:29

Re: Варене на месо с оцет и сол - допринася ли за по-добър вкус?

Мнениеот gomez123 » 02 Фев 2017, 12:32

Това са женски хитринки, за които не знам :grin: . Не ми се е налагало да варя месо, макар че съм ловец. Но не съм се разправял после с готвенето. Това е част, която прехвърлям на жените.
gomez123
 
Мнения: 225
Регистриран на: 26 Сеп 2014, 11:42

Предишна

Назад към Рецепти и полезни съвети

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта