Възможно ли е приятелство между мъж и жена без нещо повече;)

Re: Възможно ли е приятелство между мъж и жена без нещо повече;)

Мнениеот pravilno » 27 Яну 2017, 10:48

Ако не позволят тази искра да пламне и я пренебрегнат, приятелството е възможно. След осъзнаването, че има привличане в единия или и в двамата може да настъпи някакво отдалечаване, но ако не искат да съсипват хубавото между тях, след време приятелството им може да е силно и чисто.
pravilno

Мнениеот Kaya » 27 Яну 2017, 12:38

Приятелството мисля, че се заражда точно, след като преминат чувствата, които са интимни. След това, когато се премисли ситуацията, вземат се + и - и се реши какво да бъде бъдещето, ако двамата решат да бъдат приятели, те наистина са такива - истински приятели.
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Andrey » 27 Яну 2017, 15:52

Е, то винаги има някаква там искра, която преминава по някое време, но се преценя че не е достатъчно силна да запали огън и приятелствто остава, ама все пак най-близък човек може да си е с някой от неговия пол, да разбира точно правилната му гледна точка.
Аватар
Andrey

Мнениеот Грохот » 31 Яну 2017, 14:37

Между мъж и жена приятелството е наситено с много перипетии, емоции, щом участва жена :mrgreen: . Докато между мъже не е така. Аз имам такава приятелка, но искрите бяха от нейна страна, не от моя. Когато разбра, че няма как да има нещо между нас, малко ни се поразпадна приятелството, но после отново се намерихме. Според мен една жена може да бъде истински приятел само с мъж, няма конкуренция в нищо и е спокойна.
Грохот

Мнениеот preslavaslavova » 02 Фев 2017, 13:27

Аз пък съм забелязвала, че в подобен тип приятелства, мъжете са тези, които си признават чувствата и са склонни към влюбване.
preslavaslavova

Мнениеот rabotnata pchela » 02 Фев 2017, 13:50

Аз не съм забелязала някаква закономерност, даже мога да кажа, че аз съм била по-влюбчивата. С мой много близък приятел бяхме наистина постоянно заедно, държахме се по-близко и от гаджета, спяхме заедно (буквално спахме), бяхме много близки. И двамата усетихме, че отношенията ни почват да стават по-различни, поговорихме и се разбрахме, че между нас няма да се получи, но продължихме да излизаме заедно и да поддържаме същите отношения, това не ни попречи. Но осъзнахме, че сме твърде остри камъни, за да мелим брашно. :mrgreen:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот pavleta » 03 Фев 2017, 13:25

preslavaslavova написа:Аз пък съм забелязвала, че в подобен тип приятелства, мъжете са тези, които си признават чувствата и са склонни към влюбване.

На тях им е по-слаб ангелът, докато жената по-скоро възприема мъжа в такава връзка като защитник и сигурен човек.
pavleta

Re: Тъщата ме дразни толкова, че губя всякакво желание за секс...случвало ли ви се е?

Мнениеот rabotnata pchela » 04 Фев 2017, 10:30

black написа:Май повече приказваш и се дразниш, отколкото да правиш секс :grin: . С приказки нищо не става, абстрахирай се и действай.

Добре му го каза :) какво толкова, тя сигурно и леко недочува... : па и като толкова пречи, да не мрънка ами да чака да свърши ремонта.
Аватар
rabotnata pchela

Re: Тъщата ме дразни толкова, че губя всякакво желание за секс...случвало ли ви се е?

Мнениеот Kaya » 05 Фев 2017, 10:57

Много е жалко и горзно, когато се оплакваме от хорат,а отгладали нас или половинките ни, сякаш забравяме, че именно благодарение на тези хор аи техните грижи, ние имаме човек, който да обичаме. може да сме малко по-толерантни, тук мрънкането е грозно чак!
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот M.Tasheva » 06 Фев 2017, 11:50

Отпусни се и изхвърли подобни мисли от главата си и нищо няма да ти пречи.
M.Tasheva

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски