marsu написа:Ако магазина е добре зареден е удоволствие, дори и да е малко магазинче, но повечето са заредени и с много евтини стоки.
За да пазаруват и бабите и дядовците с малките си пенсии

marsu написа:Ако магазина е добре зареден е удоволствие, дори и да е малко магазинче, но повечето са заредени и с много евтини стоки.
black написа:marsu написа:Ако магазина е добре зареден е удоволствие, дори и да е малко магазинче, но повечето са заредени и с много евтини стоки.
За да пазаруват и бабите и дядовците с малките си пенсиив магазинчето, да не се разкарват до големите.
viking написа:Големият магазин именно с това привлича - с голямото разнообразие на стоките, кой каквото душа му иска. Макар че и там не е много евтино, лъжем се, че изгодно пазаруваме. Имат си хватки, които редовно прилагат. Пише на етикета, че е в промоция, но така е дложен, че трябва много да се вгледаш и зачетеш, за да разбереш за кой точно продукт става въпрос.
Локумът написа:Абе мен си мие кеф? Да вляза за едно, па да накупя 10, да върви икономиката. А и не знам дали наистина данъците се изнасят все пак нали всеки магазин трябва да е свързан с данъчното и осигуровки и заплати се плащат в Бг. Тъй че предпочитам големите, ама и без малките не може хич.
Neven498 написа:Големите вериги магазини са по-удобни, определено. Не знам за вас, но аз ги предпочитам, и храната не се различава особено...все едни и също ГМО-та
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта