Пълнен хляб – правили ли сте такъв и с какво го пълните?

Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене

Re: Пълнен хляб – правили ли сте такъв и с какво го пълните?

Мнениеот Mon_ton » 29 Дек 2016, 16:51

Аз съм правила също, под фолио няма проблеми, нищо не загаря, така препоръчвам да се направи и става много вкусен, особено ако се сложи и друго, освен кашкавал - примнерно моцарела,пармезан, малко подправки, може да се намаже с песто, страхотен вкус! Май довечера това ще сготвя. :mrgreen:
Аватар
Mon_ton

Мнениеот rabotnata pchela » 02 Яну 2017, 15:59

На мен ми харесва, но е голям аиграчка, има и едни като купички от хляб и вътре пълниш с някакъв хубав гъст сос! Много вкусно изглежда, но и такава калорийна бомба, че ми призлява, само от идеята. :lol:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Rali_hr » 03 Яну 2017, 11:09

rabotnata pchela написа:На мен ми харесва, но е голям аиграчка, има и едни като купички от хляб и вътре пълниш с някакъв хубав гъст сос! Много вкусно изглежда, но и такава калорийна бомба, че ми призлява, само от идеята. :lol:

нбапраов има затварят в питката по едно парче камембер или друго маслено сирене и после... офххх :)) килцата само че хвърчат нагоре после ... от 0 до 100 за 10 секунди. :razz:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот analizatorka » 09 Яну 2017, 22:27

Като се хапне такава вкусотия един път само не е чак такова престъпление :smile: , кой може да устои?
analizatorka

Мнениеот Ваня Стойчева » 08 Фев 2017, 14:50

Значи, гледах едно видео и го направих с голямо парче Бри. :) Взема се хлебче с хубава форма, изрязва се капачето, оиздълбава се и се слага цяло парче сирене Бри или друго меко (като и на него му се изрязва едната по-твърда страна) и се поставя в дупката, затваря се с капачето и се пече за 15 минути.. Познайте колко бързо беше ометено у дома, в комбинация със запечени сладки картофи се омете за минути. Но да си призная, скъпо ястие си беше.
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот Lili_pili » 08 Фев 2017, 15:15

Ваня Стойчева написа:Значи, гледах едно видео и го направих с голямо парче Бри. :) Взема се хлебче с хубава форма, изрязва се капачето, оиздълбава се и се слага цяло парче сирене Бри или друго меко (като и на него му се изрязва едната по-твърда страна) и се поставя в дупката, затваря се с капачето и се пече за 15 минути.. Познайте колко бързо беше ометено у дома, в комбинация със запечени сладки картофи се омете за минути. Но да си призная, скъпо ястие си беше.

Леле, звучи невероятно вкусно, такива разтопени сирена ги обожавам, те са си самодостатъчни като вкусове. :shock:
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот mamina » 10 Фев 2017, 16:13

Сирене, хляб, картофи - ако ви чуят маниаците на тема диети и разделно хранене какви ги творите, направо ще подскочат :smile: .
mamina

Мнениеот valensiq » 10 Фев 2017, 17:38

mamina написа:Сирене, хляб, картофи - ако ви чуят маниаците на тема диети и разделно хранене какви ги творите, направо ще подскочат :smile: .

Те няма да четат. :mrgreen: Но признай си, не ти ли звучи повече от страхотно? :cheers:
Аватар
valensiq

Мнениеот viking » 13 Фев 2017, 15:07

Цялата тема е по-добре да не я четат маниаците по здравословното хранене :grin: . Такива изкушения не са за тях. Аз надлежно си записах всичко и едно по едно във времето ще го пробвам, един път в месеца може да си направя такава вкусотия.
viking

Мнениеот Mon_ton » 13 Фев 2017, 15:59

Аз направих друго с една голяма питка, напълних я със запържена кайма с лук, доматен сос (мноого гъсто), сложих го в хляба, който пак така издълбан и т.н. ;) сложих 2 яйца, наръсих с мнооооого кашкавал и запекох под капачето му, а вътрешността направих на брускети, с които си топяхме. :mrgreen: Макар че не беше много ефикасно топенето, заради цялата смес, но горе долу ставаха нещата.
Аватар
Mon_ton

ПредишнаСледваща

Назад към Рецепти и полезни съвети