Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
27 Фев 2015, 13:34
Такива вкусотии съм ги забранила у нас, много се пристрастяваме към такива вкусни неща, няма как да ги ям веднъж и да не искам да повторя поне 4 пъти седмично.
27 Фев 2015, 16:27
Довечера ще го направя и ще си кажа после мнението, предполагам, че ще стане много, много вкусен!

Бих му сложил и яйце
27 Фев 2015, 17:58
Снощи го направих, стана невероятен! Не се колебайте, а пълнете, с каквото имате в хладилника, страхотен вкус просто
27 Фев 2015, 18:18
Пълнен хляб и после всички филии ще ми се залепят на хапша, това мога да си го позволя по Великден!
05 Мар 2015, 14:53
Пълнения хляб е божествен просто!

Лошото е че е от храните, от които човек иска още и още!

Аз го пълня различно, понякога само със сирена и кашкавали, понякога с месо, друг път със зеленчуци
20 Дек 2016, 11:41
Намерих едни много вкусни питки в една пекарна, направо са нарязани на квадратчета, доразрязвам и вътре слагам каквото ми душа иска, става супер вкусно! Най-често шунка, кашкавал, моцарела, спанак понякога, сирене, яйце и пека, много много вкусно :)
22 Дек 2016, 10:54
Andrey написа:Намерих едни много вкусни питки в една пекарна, направо са нарязани на квадратчета, доразрязвам и вътре слагам каквото ми душа иска, става супер вкусно! Най-често шунка, кашкавал, моцарела, спанак понякога, сирене, яйце и пека, много много вкусно :)
Звучи много вкусно това!

И аз искам да направя такъв хляб, но все се притеснявам, че хляба като се препече ще стане много твърд.
22 Дек 2016, 11:14
Като при питките ако се навлажни след като се извади от печката, няма ли да омекне? И на мен ми изглежда голяма вкусотия.
27 Дек 2016, 14:40
Ако има доста кашкавал отгоре да се запечата, няма как да стане твърд, само трябва да се внимава, а и ако се пече под фолио шансът е минимален, така че давай смело - дерзай и готви! :)
27 Дек 2016, 15:26
Правя си много често, щото по принцип не ям много хляб и все ми оставя, а ако е нарязан на същия принцип си правя и нареждам на кръг и запичам. Като има кашкавал отгоре и е добре опакован не се препича, фолио също, както са ти казали, пробвай и ще ти хареса, става много вкусен, но и много калоричен.