Пълнен хляб – правили ли сте такъв и с какво го пълните?

Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене

Пълнен хляб – правили ли сте такъв и с какво го пълните?

Мнениеот red_eyes » 26 Фев 2015, 13:43

Разговарях набързо в асансьора, докато слизахме с една възрастна съседка, която започна да ми обяснява как децата и идвали в събота и щяла да прави пълнен хляб, за да ги гощава! :?

Идеята много ме впечатли, като се има предвид възрастта на жената, та реших, че може да и да се получи нещо наистина вкусно, че и интересно на външен вид! :roll: Позачудих се с какво мога да напълня този хляб и не можа да ми хрумне нищо, което да си пасва до толкова, че да го сложа в един хляб!
StuffedBaked.jpg
StuffedBaked.jpg (33.07 KiB) Прегледано 1575 пъти

Мисля си, че може да стане нещо като гювече, :idea: което да е предварително задушено или направо да си е приготвено до пълна готовност, след което да се сложи всичко това в хлебчето и да се запече, колкото да се омешат вкусовете! :idea:

Единственото, което ме притеснява е, че може да се разтече! Надявам се някой приготвял пълнен хляб да даде съветите си и нещо, с което да разнообразя скучната ми идея за гювече!
Аватар
red_eyes

Re: Пълнен хляб – правили ли сте такъв и с какво го пълните?

Мнениеот zheleva212 » 26 Фев 2015, 13:51

Обичам да правя пълнен хляб, но най-често или със сезонните зеленчуци или с тези замразените миксове и месо добавям, никак не е лошо, но наистина трябва предварително да се приготви всичко и след това само да се запече с някакъв сос, даже може да се полее! ;) ;)
zheleva212

Мнениеот niya_mazova » 26 Фев 2015, 13:57

Ммм това със сметанов сос, наистина би било вкусно или пролетни зеленчуци, още довечера ще видя какво да сложа в една такава питка :idea: :idea: ;) а мисля, че тук е на импровизация всичко като цяло, не можеш да сбъркаш с нищо!
niya_mazova

Мнениеот Rali_hr » 26 Фев 2015, 14:02

Никога не съм правила такъв хляб, сега е много популярна рецепта, нарича се Бохча :mrgreen:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Andrey » 26 Фев 2015, 14:47

Не съм си правил аз но съм ял, страшно вкусно става, пълниш го с каквото искаш, аз го ядох пълнен с пилешко,гъби, беше жесток просто, това е от храните, които ядеш толкова много без да имаш време да отдъхнеш :)
Аватар
Andrey

Мнениеот rabotnata pchela » 26 Фев 2015, 15:59

Не съм правила, а сега наистина е страшен хит този хляб. Мисля да го направя някой път, но се опасявам, че много ще навреди в отношенията ми с кантара.
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Malina » 26 Фев 2015, 16:54

Много калорично това, а предполагам се изяжда на веднъж без да му мислиш много много. :mrgreen:
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот Lili_pili » 27 Фев 2015, 11:58

Как ще ям такова нещо, представяте ли си колко калории има в него, абсурд просто! После да се търкалям по улиците и кой знае колко болести носи след себе си подобна храна, не ям такива неща !
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот Ваня Стойчева » 27 Фев 2015, 12:37

Не съм го правила този прословут пълнен хляб, но предполагам, че е страшно вкусен, някой ден ще се опитам да я направя тази рецепта.;)
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот Malina » 27 Фев 2015, 12:57

Ваня Стойчева написа:Не съм го правила този прословут пълнен хляб, но предполагам, че е страшно вкусен, някой ден ще се опитам да я направя тази рецепта.;)

Е, как да не я направиш, може ли да е толкова изкушаващо?! Много добре изглежда и страшно, страшно вкусно! :)
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Следваща

Назад към Рецепти и полезни съвети