





Можете ли да ми помогнете със съвети за по-ароматните подправки като розмарина, дафинов лист, маточина, босилек, естрагон... Ще съм ви много благодарна за съветите!
viking написа:Според мен си зависи и от ястието към коя кухня принадлежи. Ако готвите индийска, не може да се мине без куркума, шафран, карамфил и т.н. Всяка кухня си има съответните специфични подправки. Не върви на българско ястие да слагаш такива.
analizatorka написа:Трябва си усет и познания какви подправки къде да се сложат. Наслагаш някоя, която не пасва, и после трябва да изхвърляш цялата манджа. Така веднъж бях настъргала индийско орехче с още доста подправки и за нищо не ставаше после яденето
.
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта