Пречистване и детоксикация на организма - често задавани въпроси и отговори

Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания

Re: Идеи за пролетна детоксикация за пречистване и отслабване?

Мнениеот kauda » 14 Мар 2017, 11:44

Някой от вас прави ли детоксикация? От месец спазвам по 3 дни месечно само на плодови сокове, както и веднъж седмично. Чувствам се добре, свалих около 2 кг без друга промяна на начина си на живот.
Аватар
kauda

Мнениеот m0n4eto » 14 Мар 2017, 16:56

Момичета, при детоксикацията внимавайте да не е прекалено строга и продължителна, защото ако се отслабне много рязко кожата така ще увисне, че да не ви казвам, че ще заприличате на шар пей. :lol: После и да опитвате други начини за стягане нищо не решава проблема освен пластичния хирург. Е пак да се радваме, че живеем в модерни времена, в които има всякакви процедури, които идват на помощ.. А иначе представяте ли си и да бяхме на мястото на нашите баби когато пластичната хирургия не е била развита хаха. :grin: Нямаше да можем да променяме несъвършенствата. :-| :wink:
Аватар
m0n4eto

Мнениеот Pipilota » 14 Мар 2017, 21:06

Понякога отслабването дори и рязко може даа запази кожята. Все пак една детоксикация сваляща 1кг за 3 дни,мполовината от който вода хич не е нещо страшно.
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Mon_ton » 17 Мар 2017, 13:07

За малко дни чак голямо увисване не може да се получи, но за да се запази кожата при свалянето на повече килограми, те наистина трябва да се свалят постепенно, за коаето ще помогне диетолог, а не силни диети, изключваще повечето храна. :)
Аватар
Mon_ton

Мнениеот klarissa » 17 Мар 2017, 16:55

Два пъти годишно карам по 10 дена на плодове, използвам книгата на Лидия Ковачева за гладолечение.
klarissa

Мнениеот Stark » 17 Мар 2017, 20:07

klarissa написа:Два пъти годишно карам по 10 дена на плодове, използвам книгата на Лидия Ковачева за гладолечение.

Браво! Поздравявам те за това, аз съм пробвала веднъж и изкарах 5 дена, умрях от глад,
Аватар
Stark

Re: Кои са опасните диети за здравето?

Мнениеот Локумът » 22 Мар 2017, 15:30

Диетата кара ли те да се чувстваш зле, да ти се вие свят, значи не е твоята диета, това е казано на кратко. Най-добре е диетата да е такава, че примерно вечер да няма вечеря или да е само салата, а закуската да е умерена и добра, а не да се ядат порции с по 100 грама месо и с толкова зеленчуци и да се вие от глад и световъртежи.
Аватар
Локумът

Re: Кои са опасните диети за здравето?

Мнениеот rabotnata pchela » 22 Мар 2017, 22:39

Според мен опасно е това, което наистина те кара да се чувствша зле, спазвала съм много диети, поръчах си хранителен режим и се чувствам като парцал, което е абсурдно и грозно,, а съм платила. Сваляла съм килограми без такива проблеми, сега съм в изходна позиция!
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Monika_Spasova » 01 Апр 2017, 10:20

Плодове и салати, на пролет е толкова лесно да се изключат тежките храни, могат да се хапват огромно разнообразие от салати, всички зеленчуци, които ядем през лятото могат да се намерят и есга, вкусни и свежи! :
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот Pipilota » 02 Апр 2017, 08:29

У нас спряхме да ядем хляб и тестени изделия, караме само на манджички, а уикендите хапваме огромни плодови салати, това е за отслабването, за сериозно пречистване и детоксикация не сме правили никакви опити.
kukuvicac
Аватар
Pipilota

ПредишнаСледваща

Назад към Диети