Здравейте,д-р Тулев на последната ми мамография на резултата ми пише лекостепенна кистозна мастопатия+калциран лимфен възел в дясно.Какво означава калциран лимфен възел?
Благодаря предварително!
elena.andonova написа:Здравейте,д-р Тулев на последната ми мамография на резултата ми пише лекостепенна кистозна мастопатия+калциран лимфен възел в дясно.Какво означава калциран лимфен възел?
Благодаря предварително!
slavovska написа:Здравейте, налага ми се да пия противозачатъчни хапчета, но съм чувала, че предразполагат към рак на гърдата. Искам да попитам какъв е рискът ?
nickin написа:Здравейте д-р Тулев,на жена ми и тръгна кърма от гърдите и цикълй и избързва с 1 седмица,последната и бременност беше преди 3 години ако това има значение родила ми е две деца при опипване от гинеколог нищо не се установи само някакво изпъване я попита докторката да не би да усеща хормона Пролактин и е в нормите.Преди шест месеца прави аборт и ходихме на преглед да не би пак да е забременяла но не всичко е наред
Deizy написа:Здравейте,
Преди месец отстраниха 2 фиброаденома в двете ми гърди. В епикризата за едното образувание пише: "слабоизразен смесеноклетъчен възпалителен инфилтрат." Има ли повод за притеснение? Благодаря предварително!
Още от Framar.bg
Назад към Онкология и туморни образувания - въпроси и отговори
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта