Шоубизнес, звезди, светски живот - в България и по света

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Masterchef - нашите любимци и всичко за предаването

Мнениеот Monika_Spasova » 20 Мар 2017, 19:49

Рано е за фаворити и да определяме някой като по-можещ или по-малко можещ. В началото КУКУ изпъкна, но последните епизоди никакъв го няма ине прави впечатление. Ася ми допада, младо момиче, с вдъхновение, няма да е финалист, но я виждам доста напред в предаването. :)
Аватар
Monika_Spasova

Чували ли сте за Джулиано Строе, най-силното момче?

Мнениеот Локумът » 22 Мар 2017, 15:47

Не мисля, че има някой, който да не е чувал за малкия Джулиано Строе, който вече е на 13 де, но като по-малък беше най-силното момче на земята, с идеално оформени плочки, мускули и всичко необходимо за перфектна физика на 20 годишен младеж.
Одобрявате ли такива амбиции в родителите и изобщо това родителски комплекс ли е според вас? Харесва ли ви това дете как изглежда и как се е развило на тази възраст? А за тези, които не са го виждали, ето една негова снимка,като по-малък:
bodybuilder4.jpg
bodybuilder4.jpg (36.72 KiB) Прегледано 3728 пъти

харесва ли ви това?
Аватар
Локумът

Re: Чували ли сте за Джулиано Строе, най-силното момче?

Мнениеот Jully » 22 Мар 2017, 15:57

Избиване на комплекси от страна на бащата е за мен това, толкова малко дете с буквално съсипана психика и физика. Не мисля, че това някой трябва да го приема за нормално, не става въпрос детето да бъде дебело, или дане спортува, но нещо подходящо, което да поддържа тялото му, не да го прави бодибилдър на 4..
Аватар
Jully

Мнениеот asdddwww » 22 Мар 2017, 16:51

Готино е, че се занимава активно със спорт, но е и кофти, че са му разрушили тялото, за мен това не е похвално, можело е наистина да се занимава с готин спорт, който да го прави издръжлив, но дасе превърне в малка машина... абе грозно е да.
Аватар
asdddwww

Мнениеот Monika_Spasova » 22 Мар 2017, 22:09

Не му знаех името, но съм чела за него и съм гледала снимки. Не ми харесва, аз също не го одобрявам, но.. както се казва - всеки си знае. Не знам каква е тая идея за избиване на комплекси ли какво, но баща му да тръгне от 2 годишно да го развива по такъв начин.. ужас.. :shock:
Аватар
Monika_Spasova

Re: Masterchef - нашите любимци и всичко за предаването

Мнениеот Stark » 23 Мар 2017, 16:51

Гледахте ли тази седмица епизодите? Аз очаквах, че няма да изгонят нито един от двамата, бяха силни играчи, за да ги изкарат още сега. Обаче тоя Иван всичко умее бе! Изненада бяха Станислава и Теодора, наистина блеснаха тези дни.
Аватар
Stark

Re: "Комиците" - харесвате ли телевизионното им шоу?

Мнениеот Jully » 06 Апр 2017, 15:44

Всички кмомедийни шоута са се изчерпали в България, не са интересни и са еднотипни. Отдавна комиците не са толкова интересни и забавни, в началото бяха хит, но после омръзнаха. Може би и зараади сериала "столичани в повече" имаше големи очаквания за него, а се оказа доста скучен и на хората им омръзна от тях.
Аватар
Jully

Re: Намирате ли спектакъла на Snuff Puppets за образователен?

Мнениеот Локумът » 28 Апр 2017, 11:58

Сигурно, ако се гледа на живо щее някаква смесица от ужас, смях, овращение и през цялото време ще се питаш "какво става по дяволите!" :shock:
Аватар
Локумът

Мнениеот vanusha » 28 Апр 2017, 15:23

Даже се чудя с каква цел е този спектакъл, дали се визират някакви неща свързани с децата, или са неща за възрастни.
vanusha

Мнениеот Pipilota » 28 Апр 2017, 23:00

vanusha написа:Даже се чудя с каква цел е този спектакъл, дали се визират някакви неща свързани с децата, или са неща за възрастни.

аз като им гледах видеото бях със смесени чувства, не разбирам каква може да е идеята, нищо не ми дава обяснение, кое може да е нормалното и кое не...а каква е целта още по-малко мога да си обясня... може би да се покаже какъв е живота, но той не е толкова грозен..
kukuvicac
Аватар
Pipilota

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси